AdSenseBanner

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ο γύρος της Κομοτηνής με 4Χ4 στο "Komotini 1st Adventure Trophy 2010"


Για πρώτη φορά, στην Κομοτηνή, οι φανατικοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν τριήμερο αγώνα περιπέτειας με οχήματα 4Χ4.

Το "Komotini 1st Adventure Trophy 2010" αρχίζει την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή, με 18 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και δύο από την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Κάθε συμμετοχή περιλαμβάνει δύο οχήματα και τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λέσχης 4Χ4 Κομοτηνής, Κώστα Βελκόπουλο, η διαδρομή στην οποία θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι ο γύρος της Κομοτηνής σε αντίξοες συνθήκες. Την πρώτη μέρα θα διανύσουν 150 χλμ, τη δεύτερη 70χλμ και την Κυριακή θα διαγωνιστούν στην πίστα της λέσχης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένα σημεία, όπου και θα λαμβάνουν μια ηλεκτρονική σφραγίδα έως ότου φτάσουν στον προορισμό τους.

"Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος τις ομορφιές της πόλης μας και να προσελκύσουμε και με αυτόν τον τρόπο επισκέπτες", επεσήμανε ο πρόεδρος της λέσχης.

Η λέσχη 4Χ4 της Κομοτηνής είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Μετράει οχτώ χρόνια ζωής και 105 ενεργά μέλη. Έχει οργανώσει κατά καιρούς παρόμοιους αγώνες, ενώ φέτος είναι η πρώτη φορά που προχώρησε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με την ελπίδα να έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση και στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι, ο αγώνας διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ.

πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/news.php?id=10058

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails