AdSenseBanner

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ MANESSIS TOP 10 HOTELS 2009

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων που ξεκίνησε για 1η χρονιά ο ταξιδιωτικός οργανισμός Μanessis, με την ονομασία Manessis TOP 10 HOTELS. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη και συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 22 ετών επιτυχημένης πορείας της εταιρίας.

Στην απονομή παρευρέθηκαν επιχειρηματίες από τον ευρύτερο χώρου του τουρισμού, στελέχη ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων και αεροπορικών εταιριών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και Φορείς τουρισμού οι οποίοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του κλάδου. Την απονομή των βραβείων τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης κύριος Γεώργιος Πουσσαίος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ.:
Γεώργιος Πουσσαίος, Γενικός Γραμματέας Toυριστικής Ανάπτυξης, ο οποίος αφού συνεχάρη τον ταξιδιωτικό οργανισμό Manessis για την πρωτοβουλία βράβευσης, μετέφερε τους χαιρετισμούς της Υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Άντζελας Γκερέκου, η οποία βρισκόταν στην έκθεση FITUR στην Πορτογαλία.

Ο Γ.Γ. ανέφερε ότι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου στον ξενοδοχειακό κλάδο είναι κοινός: η ανάδειξη του πολιτισμού και της ποιότητας με ελληνική σφραγίδα, μέσα από ένα υγιές πλαίσιο ανταγωνισμού.

Ανδρέας Μάνεσσης, Πρόεδρος του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis,
Άγγελος Λάμπρου, Γενικός Δ/ντής του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis.

Τα MANESSIS TOP 10 HOTELS, βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε κύκλο εργασιών Ξενοδοχείων που συνεργάζονται με τον ταξιδιωτικό οργανισμό, και επομένως μεταξύ των πρώτων στην προτίμηση των πελατών.

Tα βραβεία MANESSIS TOP 10 HOTELS 2009 παρέλαβαν οι κ.κ.:

Δημήτρης Πέτσας, εκπρόσωπος του AKS HINITSA / ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Αλέξανδρος Ασλανίδης, εκπρόσωπος του ALEXANDROS PALACE – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δημήτρης Τσούνης, εκπρόσωπος του AQUILA RITHYMNA BEACH – ΚΡΗΤΗ
Σοφία Βαϊμάκη, εκπρόσωπος του CHANDRIS DASSIA / CORFU – ΚΕΡΚΥΡΑ
Ιωσήφ Βουτσινός, εκπρόσωπος του DOLPHIN BAY – ΣΥΡΟΣ
Αθανάσιος Νάτσης, εκπρόσωπος του EPIRUS PALACE – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δημήτρης Μάντζαρης, εκπρόσωπος του LEMNOS VILLAGE – ΛΗΜΝΟΣ
Ιωάννης Κελεσίδης, εκπρόσωπος του MONTANA HOTEL & SPA – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Χάρης Βαλσαμίδης, εκπρόσωπος των PORTES HOTELS (ISTION CLUB) – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Νίκος Γιαννακόπουλος, εκπρόσωπος του PREVEZA BEACH – ΠΡΕΒΕΖΑ

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου ενώ παρουσιάστρια ήταν το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Όλγα Φαρμάκη. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση.

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails