AdSenseBanner

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ SMS REQUEST FORM ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!

Το SMS ειδικότερα, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας, εφόσον περικλείει την τεχνολογία εκείνη που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να στείλουν και να λάβουν μηνύματα κειμένου μέσω των κινητών τους, αποτελεί την απόλυτη μορφή προσωπικής και άμεσης επικοινωνίας.

Χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από ιδιαίτερα υψηλή αποτελεσματικότητα, χαμηλό κόστος, αμεσότητα στην παράδοση. Χωρίς υπερβολή, απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση, εταιρία ή ιδιώτη που διαθέτει τις βασικές ΜΟΝΟ γνώσεις χειρισμού Η/Υ ως έξυπνο, γρήγορο, άμεσο, προσωπικό και φθηνό εργαλείο επικοινωνίας.


Αυξήστε τις πωλήσεις σας:
Τώρα μπορείτε να αντικαταστήσετε την φόρμα επικοινωνίας που έχετε στην σελίδα σας με το SMS REQUEST FORM που θα συμπληρώνει ο επισκέπτης και θα σας αποστέλλει το request για κράτηση στο κινητό σας. Ανεξάρτητα πως έχετε κατασκευάσει την σελίδα και σε ποια εταιρία μπορείτε να προσθέσετε τo SMS REQUEST FORM και να δέχεστε τα αιτήματα των επισκεπτών στο κινητό σας.

Ξεχάστε τον υπολογιστή και τις ατελείωτες ώρες που θα πρέπει να κάθεστε μπροστά στην οθόνη για να λάβετε τα Emails και το άγχος μην καθυστερήσετε την απάντηση και χάσετε τον πελάτη.

Τώρα πλέον με το SMS Request Form μπορείτε να λαμβάνετε τα αιτήματα των πελατών για κράτηση στο κινητό σας τηλέφωνο.

Χαρακτηριστική δήλωση ξενοδόχου από νησί των Κυκλάδων: ‘ To SMS request με βοήθησε να αυξήσω τις κρατήσεις, να μην χάνω πελάτες αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι είναι πρωτοποριακή υπηρεσία και ενθουσιάζει από μόνο του τους πελάτες και αυξάνει το ποσοστό κράτησης. Επιπλέον, ήδη έχω συλλέξει μια βάση κινητών από τους πελάτες που τους επικοινωνώ προσφορές με τεράστια επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Cityweb: sales@cityweb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails