AdSenseBanner

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Εννέα ξενοδοχεία φιγουράρουν στις λίστες «Τraveller΄s Choice 2010» του Τrip Αdvisor που ανακοινώθηκαν έπειτα από 30 εκατομμύρια σχόλια τουριστών

«Η διαμονή μας ήταν πέρα από κάθε μας προσδοκία. Ήταν σαν μία ήρεμη όαση όπου μας φέρθηκαν σαν βασιλιάδες. Δεν θα είμαι υπερβολικός, αν πω πως αυτό το ξενοδοχείο είναι με διαφορά το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου».

O χρήστης jetsetter0809, από την πόλη του Κάνσας, έγραψε πριν από περίπου 10 μέρες στην ιστοσελίδα του διεθνούς δικτύου για τον τουρισμό Τrip Αdvisor για τις διακοπές και τη διαμονή του στο νησί της Σαντορίνης. Και δεν είναι ο μόνος. Για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το «Αnastasis Αpartments», αναρτήθηκαν άλλα 261 σχόλια από τα οποία τα 253 του έδιναν την υψηλότερη βαθμολογία. Αντίστοιχα, ο χρήστης ΑndyGem, από το Λονδίνο, επαίνεσε ένα άλλο ελληνικό ξενοδοχείο, αυτή τη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. «Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχα την εντύπωση ότι ζούσα ένα φανταστικό όνειρο», γράφει χαρακτηριστικά για το «Οceania Club Ηotel».

Εννέα ελληνικά ξενοδοχεία φιγουράρουν στις λίστες «Τraveller΄s Choice 2010» του Τrip Αdvisor που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, ενώ περισσότερα από 30 εκατομμύρια σχόλια ήταν αυτά που ανέδειξαν τους νικητές. Τα σχόλια που αφορούν τα ελληνικά ξενοδοχεία ξεπέρασαν τα 1.560 έγιναν από χρήστες κυρίως Ευρωπαίους και Αμερικανούς- οι περισσότεροι είχαν επισκεφθεί τη Σαντορίνη.

Όπως εξηγεί στα «ΝΕΑ» η υπεύθυνη του δικτύου Τrip Αdvisor, στην Ευρώπη, κ. Αμελί Χερστ, σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο οργανισμό ή εταιρεία που βραβεύει ξενοδοχεία, η ψηφοφορία στηρίχτηκε στις εκατομμύρια αντικειμενικές και αμερόληπτες απόψεις των ταξιδιωτών του Τrip Αdvisor, οι οποίοι έδωσαν το 2009 την υψηλότερη βαθμολογία στα ξενοδοχεία που τους άρεσαν. «Είναι καταπληκτικό να βλέπεις να βραβεύονται τόσο διαφορετικοί προορισμοί απ΄ όλον τον κόσμο. Μέσα σε αυτούς φυσικά και η Ελλάδα, η οποία αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τόπους διακοπών για τους Ευρωπαίους», σημειώνει.
Αυθεντικές κριτικές. Η κ. Χερστ προσθέτει ότι οι υπεύθυνοι του δικτύου είναι πεπεισμένοι πως τα εκατομμύρια σχόλια και οι κριτικές είναι αυθεντικές, αμερόληπτες και από ανθρώπους που έχουν πραγματικά επισκεφθεί τα μέρη αυτά. «Στην προσπάθειά μας να διασφαλίσουμε την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων έχουμε αυστηρούς μηχανισμούς σε εξέλιξη, προκειμένου να προστατέψουμε την εγκυρότητα της ιστοσελίδας. Κάθε κριτική πριν αναρτηθεί ελέγχεται από μία ομάδα εγγύησης ποιότητας, οι οποίοι είναι ειδικοί στο να ελέγχουν οτιδήποτε ύποπτο. Παράλληλα, έχουμε τεχνολογία που μας βοηθά να αναγνωρίσουμε προσπάθειες υπονόμευσης του συστήματος, ενώ και οι 25 εκατομμύρια επισκέπτες που έχουμε κάθε μήνα επιτηρούν επίσης το περιεχόμενο των σχολίων», συμπληρώνει η κ. Χερστ.

«Σαν να ήμουν σε καρτ ποστάλ»

Η Κateeboy από την Καλιφόρνια γύρισε με τον σύντροφό της από τις διακοπές στη Σαντορίνη, τον περασμένο Οκτώβριο. «Ήταν σαν να ζούσα σε καρτ ποστάλ. Η διαμονή μας στο "Αndronis Luxury Suites" στην Οία μας έκανε να αισθανόμαστε σαν να είμαστε στο δικό μας θέρετρο», γράφει στο Τrip Αdvisor.

Στη λίστα με τα καλύτερα ρομαντικά ξενοδοχεία, το «Αndronis Luxury Suites» έρχεται δεύτερο στον κόσμο και πρώτο στην Ευρώπη, με τους ταξιδιώτες να το συνιστούν σε ποσοστό 93%. «Η Σαντορίνη είναι το πιο ρομαντικό νησί κι αυτό δίνει στους καλεσμένους μας το αίσθημα ελευθερίας και ρομαντισμού», λέει ο κ. Ιωάννης Κυρίτσης, διευθυντής του ξενοδοχείου, το οποίο φιλοξενεί κατά μέσον όρο το καλοκαίρι περίπου 2.000 ζευγάρια.

πηγή: ta nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails