AdSenseBanner

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Συνεργασία Lamway - Archipelagos Resort Hotel 5*

Το 5* Archipelagos Resort Hotel εντάσεται στην εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Lamway Hotel Management Group. Το 5* Archipelagos Resort Hotel, ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Πάρο, είναι χτισμένο στην ειδυλλιακή περιοχή της Αγίας Ειρήνης. Ο συνδυασμός της μινιμαλιστικής απλότητας της Κυκλαδικής αρχιτεκτονικής με τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες κάνει το 5* Archipelagos Resort Hotel ξεχωριστό.

Η μοναδική του θέση, τα 29 ευρύχωρα δωμάτια με τις βεράντες τους που ατενίζουν τη θάλασσα, οι κήπους του, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, το φιλικό περιβάλλον και το πάντα πρόθυμο προσωπικό, αποτελούν ένα συνδυασμό που κάνει το ξενοδοχείο μας ιδανικό τόπο για όσους ξέρουν να εκτιμούν τη διακριτική πολυτέλεια.

Είναι ένα από τα ξενοδοχεία στη Πάρο που θα αγαπήσουν όλοι όσοι ονειρεύονται διακοπές σε ήρεμο περιβάλλον χαλάρωσης, αλλά και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη ζωντάνια, στη νυχτερινή ζωή και στα θαλάσσια σπορ του νησιού. Η ρομαντική ατμόσφαιρα του χώρου, σε συνδυασμό με τις δικές μας προσφορές και προτάσεις για γάμους, ταξίδι του μέλιτος, εορταστικές και άλλες εκδηλώσεις, δημιουργούν συνθήκες για να μείνουν αλησμόνητες οι ξεχωριστές αυτές στιγμές της ζωής σας.

Αν λοιπόν εκτιμάτε τη διακριτική πολυτέλεια και επιθυμείτε να αναζητήσετε στη Πάρο ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας, τότε με μια επίσκεψη στο Archipelagos Resort 5* Hotel θα διαπιστώσετε ότι έχετε ανακαλύψει τον ιδανικό χώρο για αξέχαστες διακοπές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Archipelagos Resort 5* Hotel
Αγ. Ειρήνη, Πάρος, Κυκλάδες,
Τ.Κ 84400
Τηλ: 22840 24 176
Τηλ: 22840 24 116
Fax: 22840 21 126

info@archipelagosresort.com
http://www.archipelagosresort.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails