AdSenseBanner

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Διακοπες με " βραχιολάκι " ...η νέα μόδα

Σε τάση, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αναδεικνύεται φέτος για τους ξένους αλλά και του Ελληνες τουρίστες που επιλέγουν τη χώρα μας η χρήση των πακέτων all inclusive, καθώς εν μέσω οικονομικής κρίσης επιστρατεύεται κάθε δυνατό μέσο για συγκρατημένα κόστη στις διακοπές.

Το 'all inclusive' αποτελεί προπληρωμή όλων των καταναλώσεων που πραγματοποιεί ο πελάτης εντός του ξενοδοχείου και τον κρατά “εσώκλειστο”, αποτρέποντάς τον από ανεξέλεγκτες δαπάνες σε μέρη που δεν γνωρίζει.

Πέραν των τριών γευμάτων που περιλαμβάνει καλύπτει κάθε μικρότερη ή μεγαλύτερη κατανάλωση, η οποία εμπλουτίζεται κατά περίπτωση από το κάθε ξενοδοχείο.

Για τη υψηλή περίοδο των διακοπών η τιμή ενός πακέτου all inclusive κυμαίνεται μεταξύ 80 και 110 ευρώ το άτομο ημερησίως.

Φέτος ειδικά , το σύστημα αυτό επιλέγεται πολύ ευκολότερα από τους πελάτες, γιατί είναι ένας ασφαλής τρόπος να γνωρίζουν εκ των προτέρων πόσα χρήματα θα ξοδέψουν. και δεν είναι τυχαίο ότι στους βασικούς ανταγωνιστές της χώρας μας στον τουριστικό στίβο, ήτοι στην Τουρκία και στην Αίγυπτο, το σύστημα all inclusive κυριαρχεί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails