AdSenseBanner

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Δωρεάν ξεναγήσεις λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού

Όπως κάθε χρόνο το Σωματείο μας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου) προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό κατά το μήνα Φεβρουάριο. Οι ξεναγήσεις που θα γίνουν φέτος είναι οι εξής:

Κυριακή 7/2 «Ρωμαϊκή Αθήνα». Αριστοτέλης Κοσκινάς. Συνάντηση στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς στην οδό Αδριανού στις 10.00.

Σάββατο 13/2: «Επιγραφικό Μουσείο». Νόρα Παντελάκη. Συνάντηση στην είσοδο του Επιγραφικού Μουσείου, Τοσίτσα 2, στις 10.30.

Σάββατο 13/2 «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς). Χάρις Βελαχουτάκου, Μαριέττα Κωνσταντίνου. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 11.00.

Κυριακή 14/2 Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων. Δήμητρα Ποτσίκα. Συνάντηση στον προθάλαμο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στις 10.30.

Κυριακή 14/2: «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς ). Ράνια Μανώκα. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 10.00.


Κυριακή 28/2: «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς ). Θεώνη Κάμπρα. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 10.00.

Όμως για φέτος αποφασίσαμε, εκτός από τις δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό, να προσφέρουμε και ξεναγήσεις σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, σε συνεννόηση με κάποιους φορείς και συλλόγους που προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής αυτών των ομάδων (ΨΝΑ-18 ανω και ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΜDA σύλλογος ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Χαμόγελο του Παιδιού και τα Χωριά SOS, Ξενώνας παιδιών Μελία, Κοινοτικό σπίτι Αριάδνη).

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ., αρκετοί συνάδελφοι προσφέρθηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα. Είναι οι Αβραμίδου Νατάσα, Βαβέκη Χριστιάννα, Γεωργιάδη Αθηνά, Γιαννόλα Λώρα, Γκόγκα Ελένη, Κοιλάκου Καλλίνα, Κρητικοπούλου Ειρήνη, Κρίκκη Βασιλική, Λεμονάρη Ειρήνη, Λάνσερ Νίκος, Παπαβασιλείου Παρούλα,
Τριανταφύλλου Κων/να, Χατζοπούλου Βασιλική.

πηγή: http://www.touristguides.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails