AdSenseBanner

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ξεχωριστές στιγμές στη Μάνη Λακωνίας - ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο, να κάνετε βαρκάδα στα μοναδικά στο κόσμο Σπήλαια του Δυρού, να γνωρίσετε τα αετοχώρια που είναι φτιαγμένα σαν κάστρα ,να περπατήσετε στα σοκάκια με μοναδική συντροφιά τους πανύψηλους πύργους, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΑΝΗ…. απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά δωμάτια του ξενώνα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή στο http://www.mani.org.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα μας στο http://www.ktimakarageorgou.gr

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στο κτήμα υπάρχει ψησταριά και ξυλόφουρνος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας ή κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας, να σας ετοιμάσουμε παραδοσιακά γεύματα που θα σας αφήσουν άφωνους και να γευτείτε το ωραίο μας κρασί και τσίπουρο.(επισημαίνουμε εδώ ,ότι τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι βιολογικά ,τα περισσότερα από το λαχανόκηπο του κτήματος και βιολογικά κρέατα).

Η πισίνα και το bar είναι ένας άλλος χώρος που μπορείτε να απολαύσετε και βεβαίως τον κήπο μας με τα διάφορα πολύχρωμα αρωματικά λουλούδια.

Στο σαλόνι μπορείτε να χαρείτε τη ζεστασιά του τζακιού, να διαβάσετε ένα βιβλίο καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις βιβλιοθήκες μας ,ή να μάθετε για την περιοχή μας από βιβλία και CD ή να παίξετε χαρτιά ή επιτραπέζια παιχνίδια.

Τέλος πρέπει να πούμε πως ο χώρος προσφέρεται και για μικρά παιδιά εφόσον υπάρχουν πολλά παιχνίδια και παιδικά βιβλία και κυρίως τα δικά μας παιδιά που γίνονται φίλοι τους και παίζουν μαζί τους.

Δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή μας και είμαστε πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε είναι:

Η ξενάγηση στα μοναδικά στα Βαλκάνια σπήλαια του Δυρού.
Κολύμπι στα πεντακάθαρα λιμανάκια που υπάρχουν παντού γύρω μας. (αμμώδη ή βραχώδη)
Πύργοι , παραδοσιακά λιοτρίβια, μουσεία, Ιππασία, Βαρκάδα στα πειρατικά λημέρια με καραβάκι (μαζικά ή prive), Πεζοπορία στα λιθόστρωτα καλντερίμια (δρομάκια) που συνέδεαν τα χωριά μεταξύ τους Περιήγηση με αυτοκίνητο ,σε ένα μικρό δείγμα από τους 98 παραδοσιακούς οικισμούς , τις 1000 βυζαντινές εκκλησίες ,τους 800 Πύργους και τα 8 μεσαιωνικά και βυζαντινά κάστρα που δεσπόζουν στην περιοχή.

Αυτά είναι ένα μικρό δείγμα από αυτό που προσφέρουμε εμείς και η περιοχή γενικότερα ,και βεβαίως αυτό που εμείς θεωρούμε σημαντικότερο είναι η αληθινή φιλοξενία και η ευγένεια που δίνουμε απλόχερα στους φιλοξενούμενούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails