AdSenseBanner

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Athens Tourism Symposium: Διεθνές συνέδριο για τουρισμό στις 10 και 11 Φεβρουαρίου

Στις 10 και 11 Φεβρουαρίου διοργανώνεται για έκτη φορά στην Αθήνα το συνέδριο IMIC. Η φετινή ιδιαιτερότητα του IMIC είναι ότι πραγματοποιείται παράλληλα με το Athens Tourism Symposium, ένα νέο επιστημονικό συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών με τον Ηλιότοπο.

Στο Αthens Tourism Symposium θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους καθηγητές πανεπιστημίων, μεταπτυχιακοί φοιτητές και ερευνητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Τουρκία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία και τη Νότια Αφρική.Οι εισηγήσεις θα καλύψουν μια ευρεία θεματολογία όπως λ.χ. τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, το μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών, τον πολιτιστικό, συνεδριακό και γαστρονομικό τουρισμό, την τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση καθώς και κλαδικά θέματα των ξενοδοχείων και των μεταφορών. Επίσης θα παρουσιαστούν οδηγίες για τη σωστή εκπόνηση επιστημονικών δημοσιεύσεων, ενώ θα υπάρξει και μια κοινή συνεδρίαση του Αthens Tourism Symposium και του IMIC.

Σε αυτήν θα πραγματοποιηθεί μια συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για την κρίση που αντιμετωπίζει η τουριστική οικονομία διεθνώς και τις ενδεδειγμένες στρατηγικές ανάκαμψης. Στη συζήτηση θα μετάσχουν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί και τουριστικοί επαγγελματίες.

πηγή: αθηναικο πρακτορειο ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails