AdSenseBanner

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

SOCIAL MEDIA: ΠΑΚΕΤΟ FACEBOOK PACKAGE ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Η εταιρία Cityweb (http://www.cityweb.gr/)  με το xenodoxia.blogspot.com έχουν δημιουργήσει ένα πακέτο υποστήριξης - προώθησης των ξενοδοχειακών μονάδων στο Facebook.

Το Hotel Facebook Package που έχει δημιουργηθεί καλύπτει τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων στο νευραλγικό τομέα των SOCIAL MEDIA και ιδιαίτερα στην No1 στην παγκόσμια κατάταξη σελίδα Social Media στο κόσμο το Facebook. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει τα Social Media στα επόμενα 3 χρόνια θα είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής δραστηριότητα.

Η προώθηση της ξενοδοχειακή σας μονάδας στα Social Media είναι απαραίτητη και θεωρείται η εξέλιξη στο marketing. Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα μπορεί να αντιληφθεί την δύναμη ενός page στο Facebook με 5.000 ή ακόμα και 10.000 fans...

Η εξάπλωση του internet και στην Ελλάδα αλλά κυρώς στο εξωτερικό έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να έχει γίνει πλέον αναγκαία η αξιοποίηση των δυνατοτήτων προώθησης που προσφέρουν τα social media .

Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Δημιουργία Group - Page για την ξενοδοχειακή μονάδα
- Ανανεώσεις των σελίδων (group-page) σε τακτά χρονικά διαστήματα
- Πρόσκληση μελών στην σελίδα (άνω των 20.000 μέσα στο 1ο χρόνο)

και επιπλέον σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν:
- 1 ανάρτηση κάθε μήνα στο http://xenodoxia.blogspot.com/
- Σταθερό Link στo http://xenodoxia.blogspot.com/

Το κόστος του πακέτου είναι 200€/χρόνο και επιπλέον μόνο με 20€ μπορείτε να προβληθείτε και στην τουριστική ιστοσελίδα http://www.yahotels.gr/.

Πληροφορίες:
Νίκος Παπαδόπουλος
Email. sales@cityweb.gr
Τηλ.210 9960452

1 σχόλιο:

  1. Τα Social Media, καλώς ή κακώς, έχουν μπει στη ζωή της παγκόσμιας κοινότητας των πολιτών, και ως εκ τούτου είναι μια πολύ καλή πρόταση-ευκαιρία για τη διαφήμιση της βαριάς όπως λέγεται βιομηχανίας της χώρας μας μέσω του διαδικτύου. Έτσι επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή προβολή των επιχειρήσεων του εν λόγω κλάδου και στο Facebook, οι χρήστες του οποίου ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τα 500εκατ.

    So, good idea, businessmen take the chance, and good luck!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails