AdSenseBanner

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Το 100% άγγιξε η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πιερία τον Αύγουστο


Στο 100% έφτασε η πληρότητα σχεδόν όλων των ξενοδοχειακών μονάδων στην Πιερία σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Γιώργο Μπούρο. Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρος σε όλη την Πιερία ο μήνας αυτός πήγε πάρα πολύ καλά, και αυτό όπως είπε οφείλεται στους Σέρβους, στους Σκοπιανούς και τους Βούλγαρους οι οποίοι ήλθαν με οδικό τουρισμό.

Σε διαφορετική περίπτωση θα "περνούσαμε δύσκολες μέρες" τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης. Ωστόσο και ο εσωτερικός τουρισμός σημείωσε άνοδο τον Αύγουστο και όχι τον Ιούλιο όπως συνηθιζόταν.

"ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ"

"Η άνοδος αυτή θα συνυπολογιστεί αλλά η παρτίδα δε σώζεται με ένα μήνα, αν ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος δεν έχουν καθόλου ζημιά. Μη ξεχνάμε ότι μέχρι και 15 Ιουλίου ορισμένες περιοχές όπως η Παραλία είχαν πτώση μέχρι και 40%. Η Παραλία και η Ολυμπιακή Ακτή που δέχονται πολύ κόσμο από Ρουμανία και Ουγγαρία φέτος ήταν πολύ πεσμένες και είχαν μεγάλο πρόβλημα μέχρι και τον Ιούλιο".

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όπως σημείωσε ο κ. Μπούρος αναφερόμενος στο θέμα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, αυτό είναι ένα ζήτημα για το οποίο γίνονται προσπάθειες εδώ και χρόνια, εάν η οικονομική κρίση δεν μας έπληττε, και αν δεν είχαμε και το πρόβλημα με τα Τέμπη τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

"Τώρα κάνουμε αγώνα ξανά από την αρχή" τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και συνέχισε λέγοντας πως θα πρέπει να ανοίξουμε τις αγορές για να αποκαταστήσουμε τις περιοχές στις οποίες σημειώθηκαν μεγάλες πτώσεις στην προσέλευση των τουριστών στο νομό μας.

Διαμονή στο Epavlis hotel στην Κατερίνη...


Το ξενοδοχείο 'Epavlis' βρίσκεται στην ακτή Καλλιθέας στον δήμο Παραλία Κατερίνης, φτιαγμένο με πολύ μεράκι και φρέσκο γούστο.


Λειτούργει από τον Ιούλιο του 2009 και διαθέτει 17 άνετα δωμάτια με κλιματισμό, θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, ψυγειακι, wifi internet για τους φανατικούς σερφερ και μπαλκόνι.

Στην πίσω αυλή μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το δικό σας ποτό η καφέ με την παρέα σας ή και να γνωρίσετε νέες.

Επίσης διαθέτει και ένα δωμάτιο ΑΜΕΑ.

Το ξενοδοχέιο έχει ανοιχτή θέα προς τη θάλασσα, που βρίσκετε 300 μέτρα μπροστά από το ξενοδοχείο. Η παραλία αποτελείται από ~10 χλμ συνεχιζόμενη χρυσαφένια αμμουδιά βρέχεται από την καταγάλανη και πεντακάθαρη θάλασσα, η ποιότητα της οποίας διασφαλίζεται με τις " Γαλάζιες Σημαίες".

site: http://www.hotel-epavlis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails