AdSenseBanner

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Το ιδανικότερο μέρος για μήνα του μέλιτος


Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες, το Conrad Hotel και μέχρι πρι από λίγο καιρό διέθετε υποθαλάσσιο εστιατόριο. Θέλοντας όμως να γιορτάσει την 5η επέτειό του αποφάσισε να προσφέρει λίγη ακόμα πολυτέλεια στους πελάτες του.

Έτσι μετέτρεψε το υποθαλάσσιο εστιατόριο σε γαμήλια σουίτα, η οποία υπόσχεται μοναδική εμπειρία και τον πιο «ατμοσφαιρικό» μήνα του μέλιτος.

Η τιμή για την σουίτα δεν έχει ανακοινωθεί αλλά σίγουρα θα είναι αρκετά υψηλή, και όπως είπαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου όσοι θέλουν να μείνουν θα πρέπει να κάνουν κράτηση τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες νωρίτερα.

Φωτογραφία:


1 σχόλιο:

  1. Εφόσον είμαι τυχερός και προλάβω να πάρω το δώρο Χριστουγέννων (από το οποίο έχει πλέον απομείνει μόνο το Χρι..¼), τότε θα κλείσω την εν λόγω σουίτα για πέντε λεπτά της ώρας, για να περάσω μαζί με τη σύντροφό μου το δεύτερο μήνα του μέλιτος. Απορία! θα εκτεθούμε στα όμματα, εκτός εκείνων που ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον, των όποιων επίδοξων βατραχανθρώπων ματάκηδων; Προτιμότερος λοιπόν ο Ελληνικός προορισμός, ας αφήσουμε τον ως άνω προορισμό για τους ανά τον κόσμο εκκεντρικούς που θέλουν να ζήσουν, έστω και για λίγο, με ένα βουνό θάλασσα να καταπιέζει το θόλο της σουίτας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails