AdSenseBanner

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου στη Σαγκάη


Την έκθεση "You in Greece" στη βιβλιοθήκη της Σαγκάης θα εγκαινιάσει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Η έκθεση πραγματοποείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Τουρισμού στην Κίνα. Ο υπουργός θα επισκεφτεί παράλληλα και το ελληνικό περίπτερο στην EXPO 2010.

Κατά την επίσκεψή του στη Σαγκάη, ο κ. Γερουλάνος θα συναντηθεί με τον διευθυντή της βιβλιοθήκης της πόλης Δρ. Wu Jianzhong και θα ανακοινώσει την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού να δωρίσει στη βιβλιοθήκη της Σαγκάης 137 βιβλία με αντικείμενο την ελληνική αρχαιολογία και τέχνη. Η βιβλιοθήκη της Σαγκάης είναι η δεύτερη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη της Κίνας και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

Ο κ. Γερουλάνος, θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες (tour operators) στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει για την προσέλκυση Κινέζων επισκεπτών στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης θα δώσει σειρά συνεντεύξεων σε κινεζικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails