AdSenseBanner

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στην Κωνσταντινούπολη με την Εθνική Μπάσκετ!


5ημερη Αεροπορική Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη
MΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 08 – 12 Σεπτεμβρίου 2010

€810 - με τα εισιτήρια των αγώνων

Μια εκδρομή για τους Μπασκετόφιλους αφού συμπεριλαμβάνει τα εισιτήρια (ζώνη Γ) 8 αγώνων σε 4 ημέρες:

08 Σεπ – 2 προημιτελικοί αγώνες + 09 Σεπ – 2 προημιτελικοί αγώνες +
11 Σεπ – 2 ημιτελικοί αγώνες + 12 Σεπ μικρός και μεγάλος τελικός

08 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη - 2 Προημιτελικοί Αγώνες
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας με πτήση charter για Κωνσταντινούπολη. Άφιξη το μεσημέρι και μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα συγκεντρωνόμαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου (17:15) και το πούλμαν μας μεταφέρει στο γήπεδο για την παρακολούθηση των δύο Προημιτελικών παιχνιδιών. Στις 18:00 ξεκινάει ο 1ος προημιτελικός και στις 20:30 ο 2ος προημιτελικός. Στις 22:30 ολοκληρώνονται οι αγώνες και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

09 Σεπτεμβρίου, Πέμπτη - Ξενάγηση Πόλης & 2 Προημιτελικοί Αγώνες
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στις 09.00 αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με το πούλμαν για την 1η ξενάγηση της Πόλης: Επισκεπτόμαστε το αγιαστικό κέντρο της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί στις βυζαντινές οχυρώσεις της πόλης, την εκκλησία της Χώρας (είσοδος 15 τουρκ.λίρες, περίπου 7,5 ευρώ) με τα υπέροχα ψηφιδωτά της, τη Μονή των Βλαχερνών και το Ορθόδοξο Πατριαρχείο στο Φανάρι. Στις 14:00 ολοκληρώνεται η ξενάγηση της Πόλης και σας προτείνουμε να γευματίσετε στο κέντρο της πόλης (πλατεία Τάξιμ). Στις 16:00 το πούλμαν σας παραλαμβάνει για να σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα συγκεντρωνόμαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου (17:15) και το πούλμαν μας μεταφέρει στο γήπεδο για την παρακολούθηση των δύο Προημιτελικών παιχνιδιών. Στις 18:00 ξεκινάει ο 1ος προημιτελικός και στις 20:30 ο 2ος προημιτελικός. Στις 22:30 ολοκληρώνονται οι αγώνες και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

10 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή - Ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκηπονήσια
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο (08:00) για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το καράβι για την Ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπονήσια. Τα Πριγκιπονήσια είναι μια ομάδα εννιά μικρών νησιών που βρίσκονται στη θάλασσα του Μαρμαρά, σ'απόσταση 18-25 χλμ. νοτιοανατολικά της Πόλης. Αποτελούν το θέρετρο των εύπορων τάξεων της πόλης. Σπουδαιότερα είναι το Μπουγιούκ Αντά (Πριγκιπόνησος), το Μπουργάζ (Αντιγόνη), το Χειμπελί (Χάλκη) και το Κιναλί. Στις 10:30 είμαστε στη Χάλκη, όπου θα δούμε την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στις 12:00 περίπου είμαστε στην Πρίγκιπο, το πιο όμορφο νησί. Όσοι δεν θέλετε να κάνετε τη βόλτα του νησιού με τα πόδια, προτείνουμε να το κάνετε με τα παραδοσιακά καροτσάκια με το άλογο (5 ευρώ το άτομο) και να γευματίσετε σε ένα εστιατόριο με μαγευτική θέα τη θάλλασα του Μαρμαρά και την Κωνσταντινούπολη. Παίρνουμε το καράβι και επιστρέφουμε στο λιμάνι της Πόλης και από εκεί παίρνουμε το πούλμαν για το ξενοδοχείο, όπου φθάνουμε περίπου στις 17:00. Σήμερα διεξάγονται δύο αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5 έως 8. Τα εισιτήρια αυτών των αγώνων δεν συμπεριλαμβάνονται στη συμμετοχή της εκδρομής, αλλά το πούλμαν θα είναι στη διάθεσή σας, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες. Όσο για τα εισιτήρια, μπορείτε να τα αγοράσετε επιτόπου στα εκδοτήρια του γηπέδου (ζώνη 1 για 25 ευρώ, ζώνη 2 για 20 ευρώ, ζώνη 3 για 16 ευρώ, ζώνη 4 για 12 ευρώ και ζώνη 5 για 10 ευρώ, εφόσον είναι διαθέσιμα).

11 Σεπτεμβρίου, Σάββατο - Ξενάγηση Πόλης & 2 Ημιτελικοί Αγώνες
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στις 09.00 αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με το πούλμαν για την 2η ξενάγηση της Πόλης: Επισκεπτόμαστε την Αγία Σοφία (είσοδος 20 τουρκ.λίρες, περίπου 10 ευρώ), το Μπλε Τζαμί, την υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού. Στις 14:00 ολοκληρώνεται η ξενάγηση της Πόλης και σας προτείνουμε να γευματίσετε στο κέντρο της πόλης (πλατεία Τάξιμ). Στις 16:00 το πούλμαν σας παραλαμβάνει για να σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα συγκεντρωνόμαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου (17:15) και το πούλμαν μας μεταφέρει στο γήπεδο για την παρακολούθηση των δύο Προημιτελικών παιχνιδιών. Στις 18:00 ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός και στις 20:30 ο 2ος ημιτελικός. Στις 22:30 ολοκληρώνονται οι αγώνες και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

12 Σεπτεμβρίου, Κυριακή - Μεγάλος και μικρός Τελικός Αγώνας
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προετοιμάζουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα, διότι σήμερα αφήνουμε τυπικά τα δωμάτιά μας. Έτσι, κάνουμε το check out και τακτοποιούμε τις βαλίτσες σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου, όπου φυλάσσονται. Το πούλμαν περίπου στις 10.00 σας κατεβάζει στην αγορά, για να κάνετε τα ψώνια σας. Στις 16:00 το πούλμαν σας παραλαμβάνει για να σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα συγκεντρωνόμαστε στην είσοδο του ξενοδοχείου (17:15) και το πούλμαν μας μεταφέρει στο γήπεδο για την παρακολούθηση των παιχνιδιών. Στις 18:00 αρχίζει ο μικρός τελικός για το μετάλλιο της τρίτης θέσης. Στις 20:30 αρχίζει ο μεγάλος τελικός και ολοκληρώνεται στις 22:30. Αναχωρούμε για το ξενοδοχείο για να πάρουμε και να τακτοποιήσουμε τις βαλίτσες μας στο πούλμαν και να μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο. Αναχώρηση για Αθήνα περίπου στις 01:00. Εστιατόρια με παραδοσιακή πολίτικη κουζίνα έχουν επιλεγεί κοντά στο ξενοδοχείο σας και για μετά τις ξεναγήσεις σας στην παλιά πόλη. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε (προαιρετικά) προ κρατήσεις για τις ημέρες που εσείς επιθυμείτε στον αρχηγό του γρουπ, μια ημέρα πριν (πληρώνονται επιτόπου 20 ευρώ ανά άτομο)

Περιλαμβάνονται:

* Αεροπορικά εισιτήρια με πτήση charter Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Αθήνα
* Εισιτήρια Αγώνων
* 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό
* 2 Ξεναγήσεις (half day) στη Κωνσταντινούπολη με Ελληνόφωνο ξεναγό
* Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
* Μεταφορές ξενοδοχείο - γήπεδο - ξενοδοχείο για όλα τα παιχνίδια, ξενοδοχείο - κέντρο
* πόλης - ξενοδοχείο και αεροδρόμιο - ξενοδοχείο - αεροδρόμιο
* Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν Περιλαμβάνονται:

*Φόροι Αεροδρομίων, 105 ευρώ
*Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους (πληρώνονται επιτόπου)
*Γεύματα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα (πληρώνονται επιτόπου)

Κάντε κράτηση εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails