AdSenseBanner

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

“Σας ζητούμε συγγνώμη, τελικά δεν θα συντριβούμε”...



Η ζωή τους άρχισε να περνάει μπροστά από τα μάτια τους... Οι 275 επιβάτες της British Airways που ταξίδευαν από το Λονδίνο για το Χονγκ Κονγκ ενημερώθηκαν ότι “το αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί”.

“Αυτό είναι ένα σήμα συναγερμού. Ίσως χρειαστεί σύντομα να κάνουμε αναγκαστική προσθαλάσσωση” άκουσαν τον κυβερνήτη – όπως νόμισαν – να τους λέει. Ακολούθησαν στιγμές πανικού μεταξύ των επιβατών.

“Ο κόσμος ήταν πανικόβλητος. Όλοι νομίζαμε ότι ζούσαμε τις τελευταίες στιγμές μας” δήλωσε η βρετανίδα Μισέλ Λορντ, ενώ άλλος επιβάτης ανέφερε ότι “δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από αυτό που ζήσαμε”.

Τελικά όπως αποδείχτηκε το σήμα παίχτηκε κατά λάθος, με αποτέλεσμα η British Airways να ζητά επισήμως συγγνώμη στους επιβάτες για τη λαχτάρα που πήραν.

“Ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες μας που υπέστησαν αυτή την τραυματική εμπειρία. Το πλήρωμα καμπίνας αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι το μήνυμα συναγερμού μεταδόθηκε κατά λάθος και ότι η πτήση θα συνέχιζε κανονικά” αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία προστίθεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί αν το λάθος ήταν ανθρώπινο ή τεχνικό.

πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails