AdSenseBanner

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών Ταινιών "Silafest" στην πόλη Βέλικο Γκράντιστε


Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών Ταινιών «Silafest» θα διεξαχθεί στην πόλη Βέλικο Γκράντιστε και στην Ασημένια Λίμνη (Σρέμπρνο Γέζερο), στη βορειοανατολική Σερβία από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν περίπου εκατό σκηνοθέτες, παραγωγοί και δημιουργοί τουριστικών και οικολογικών ταινιών, δημοσιογράφοι και διευθυντές ανάλογων φεστιβάλ απ’ όλο τον κόσμο. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Ντέιβιντ Κούπερ, ο οποίος έλαβε το βραβείο καλύτερης τουριστικής ταινίας σε παγκόσμιο επίπεδο το 2009.

Εκτός από το διαγωνιστικό πρόγραμμα, στο οποίο περιλαμβάνονται περίπου 60 ταινίες, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που συνδέονται με την οικολογία και τον τουρισμό.

Μεταξύ άλλων θα διεξαχθούν συζήτηση με θέμα την οικολογία και την περιφερειακή τουριστική ανάπτυξη, εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις σύγχρονες τάσεις στην παραγωγή τουριστικών ταινιών και εκθέσεις γλυπτικής, γραφικής τέχνης και ζωγραφικής.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Σερβίας, του υπουργείου Περιβάλλοντος, του Τουριστικού Οργανισμού της Σερβίας, του δήμου Βέλικο Γκράντιστε και της Ένωσης Εργοδοτών Σερβίας.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails