AdSenseBanner

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Αυστραλία: Η Ελλάδα, μαγικός τόπος και για ηλικιωμένους ταξιδιώτες


Τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως προορισμού για ηλικιωμένους ταξιδιώτες εκθειάζει δημοσίευμα με την υπογραφή της Helen Ellis που φιλοξενείται σε αρκετές αυστραλιανές εφημερίδες.

Οι λόγοι για τους οποίους η συντάκτρια προτείνει την Ελλάδα σε μεσήλικες που διαθέτουν χρόνο και ενδιαφέρονται να κάνουν ένα πρωτότυπο και περιπετειώδες ταξίδι, είναι οι φυσικές ομορφιές του ελληνικού τοπίου, η καλή υποδομή στις μεταφορές σε αντιστοιχία με το κόστος, η πληθώρα των τρόπων απασχόλησης και η δυνατότητα να είναι κανείς ενεργός όλες τις ώρες του 24ωρου, ο σεβασμός στους ηλικιωμένους και η εγγύτητα της ελληνικής οικογένειας, η έλλειψη χρονικής πίεσης και ο χαλαρός τρόπος ζωής, οι αρχαιότητες, καθώς και η ποικιλία των προορισμών στο εσωτερικό της χώρας.

Η συντάκτρια καταλήγει, γράφοντας: "Η Ελλάδα είναι ένας μαγικός τόπος, όπου μπορείς ξαφνικά να αισθανθείς ότι ανήκεις στη γη του Θεού".

Το ταξιδιωτικό άρθρο δημοσιεύουν οι εφημερίδες The Sunday Times, The Sunday Telegraph, Herald Sun on Sunday, The Sunday Mail.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails