AdSenseBanner

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Συνάντηση στη Ρόδο του υφυπουργού Τουρισμού Γ. Νικητιάδης με τον τούρκο υπουργό εξωτερικών...


Ο υφυπουργός Τουρισμού Γ. Νικητιάδης ανέφερε:

«Καλωσορίζω τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Ως υφυπουργός Πολιτισμού -Τουρισμού, αρμόδιος για τα θέματα του τουρισμού, όταν έρχεται ένας τόσο υψηλός επισκέπτης, είναι για μας χαρά να τον υποδεχόμαστε, να τον καλωσορίζουμε στην περιοχή μας, ιδίως μάλιστα αυτή την περίοδο που έχουμε χαράξει έναν σχεδιασμό μίας κοινής πολιτικής, που αφορά και τον τουρισμό και που πιστεύουμε ότι μπορεί να αποβεί σε όφελος και των δύο λαών μας. Τον καλωσορίζω, λοιπόν, του εύχομαι καλή διαμονή και θα είναι ευπρόσδεκτος στα νησιά μας».

Ο Τούρκος υπουργός έφθασε στο νησί στις 12 το μεσημέρι με την θαλαμηγό Sea wind από την Αλικαρνασσό όπου βρισκόταν για διακοπές, με μέλη της οικογενείας του.

Τον κ. Νταβούτογλου υποδέχθηκαν στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου ο δήμαρχος Χατζής Χατζηευθυμίου και ο αντινομάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, που τον καλωσόρισαν στο νησί και αντήλλαξαν μαζί του αναμνηστικά δώρα. Ο Α. Νταβούτογλου ζήτησε και επισκέφθηκε το τέμενος του Μουράτ Ρέις που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails