AdSenseBanner

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Σχεδόν μηδενική συμμετοχή στο ' SETE Ελληνικός τουρισμός 2020'....


Η πρωτοβουλία του 'SETE Ελληνικός Τουρισμός 2020' σκοπεύει να προτείνει τις στρατηγικές κατευθύνεις για τον Ελληνικό Τουρισμό προς το 2020 μέσα από τη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου, το οποίο και θα αποτελέσει την κοινωνικά αποδεκτή Λευκή Βίβλο για την ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας.

Ο Τουρισμός αφορά σε όλους μας, και όλοι είτε άμεσα, είτε έμμεσα, διαμορφώνουμε τη συνολική ελληνική τουριστική εμπειρία. Ο ΣΕΤΕ, μέσω της πρωτοβουλίας «Ελληνικός Τουρισμός 2020» προσκαλεί σε ανοικτό διάλογο:
•τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
•τους τουριστικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους
•την ακαδημαϊκή κοινότητα
•κάθε έλληνα πολίτη

Σας καλούμε λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Το μέλλον του Τουρισμού, το μεγάλο εθνικό στοίχημα, είναι στα χέρια μας.

Μάλλον το κάλεσμα δεν έχει ακουστεί αν κρίνουμε από την συμμετοχή στο site που είναι σχεδόν μηδενική. Εκεί στον ΣΕΤΕ μήπως θα πρέπει να κάνετε καλύτερη προώθηση / επικοινωνία και όχι μόνο δηλώσεις εναντίων των εργατών (βλ. greektourismblog.com)

……………………………………………………………………
Η πρωτοβουλία «Ελληνικός Τουρισμός 2020» υποστηρίζεται επιστημονικά από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κι έχει ως αποκλειστικό χορηγό την τράπεζα EUROBANK EFG.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails