AdSenseBanner

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

To πρώτο βραβείο Famous Brands στην Olympic Air

H Olympic Air, κατέκτησε την 1η θέση και το πρώτο βραβείο Famous Brands (Οι μάρκες με τη Χρυσή Φήμη), στην κατηγορία αεροπορικές εταιρίες Ελλάδος, που διεξάγει για 5η συνεχή χρονιά το Reputation Management Institute - RMI Athens.

Πρόκειται για ένα μοναδικό θεσμό στο πλαίσιο του οποίου οι ίδιοι οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες με την καλύτερη φήμη σε κάθε μια από τις 43 κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που εξετάζονται. Στην κατηγορία «Αεροπορικές Εταιρίες» την πρώτη θέση κατέλαβε η OLYMPIC AIR. Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά την περίοδο 2 έως 20 Νοεμβρίου 2009, δηλαδή τον δεύτερο μήνα λειτουργίας της OLYMPIC AIR σε δείγμα 600 ερωτώμενων, ηλικίας 18-64 ετών, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Η τελετή της βράβευσης έγινε σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Olympic Air, όπου και παραδόθηκαν αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας. Η βράβευση αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών της OLYMPIC προς τον επιβάτη, την σταθερά υψηλή φήμη της, αλλά και την προσήλωσή της στις αξίες της διαρκούς βελτίωσης και της καινοτομίας.

http://www.olympicair.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails