AdSenseBanner

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

O διάσημος ηθοποιός Τομ Κρούζ αναμένεται εντός των ημερών στη Μύκονο


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου, ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρούζ αναμένεται εντός των ημερών στη Μύκονο "για τον γάμο ενός φίλου του". Οι εφημερίδες δεν αναφέρουν τα ονόματα του ζευγαριού, που θα παντρευτεί, αλλά σημειώνουν πως στη λίστα των προσκεκλημένων θα είναι "γνωστές προσωπικότητες".

Ανάμεσά τους και η οικογένεια του Τζέϊμς Πάκερ, ενός εκ των πλουσιότερων Αυστραλών, αλλά και από τους πλουσιότερους κατοίκους στον κόσμο. Ο δισεκατομμυριούχος Τζέϊμς Πάκερ μαζί με την σύζυγό του Έρικα την κόρη τους Ίντιγκο και τον γιο τους Τζάκσον βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον αυστραλιανό Τύπο, που το σημειώνει με τίτλους όπως "Οι Πάκερ κυνηγούν τον ήλιο στην Ελλάδα" ή "οι Πάκερ παράτησαν την Αυστραλία για την Ελλάδα".

Στα δημοσιεύματα υπογραμμίζεται πως οι Πάκερ «δραπέτευσαν» από τη χειμερινή Αυστραλία για να περάσουν "μέρες ξεγνοιασιάς στα ελληνικά νησιά και πάνε από νησί σε νησί, με το ιδιόκτητο σκάφος τους, το "Arctic P". Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στην Ελλάδα δεν είναι αναγνωρίσιμοι και έτσι μπόρεσαν να απολαύσουν ήρεμα τις διακοπές τους στη Σαντορίνη.

Πάντα σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, οι Πάκερ βρίσκονται στην Ελλάδα και για τον γάμο ενός φίλου τους που θα γίνει στη Μύκονο, "όπου στη λίστα των προσκεκλημένων είναι και ο Τομ Κρουζ". Ο γνωστός ηθοποιός είναι στενός φίλος του Τζέϊμς Πάκερ (είναι και δυο στην εκκλησία των Σαϊντελόγων) και συναντώνται συχνά-πυκνά ανά τον κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί πως και πέρσι οι Πάκερ βρέθηκαν σε γάμο στην Ελλάδα. Αυτή την φορά είχε παντρευτεί ένα μέλος της οικογένειας Πασπάλη, της πλουσιότερης ελληνικής οικογένειας της Αυστραλίας, η οποία ασχολείται με την καλλιέργεια μαργαριταριών. Ο γάμος είχε γίνει σε ένα μικρό χωριό του Ολύμπου χωρίς ιδιαίτερη "γκλαμουριά", αλλά οι Αυστραλοί ξετρελάθηκαν με την Ελλάδα.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails