AdSenseBanner

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

TUI HELLAS: Hotelopia μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων


Η Hotelopia είναι μέλος της TUI Travel PLC, της ηγετικής ευρωπαϊκής εταιρείας ταξιδιών αναψυχής που εξυπηρετεί σχεδόν 30 εκατομμύρια πελάτες στους τέσσερις επιχειρηματικούς της τομείς. Προσφέρουμε καταλύματα σε μειωμένες τιμές τόσο για τον ταξιδιώτη αναψυχής όσο και για τον επιχειρηματικό ταξιδιώτη σε 25.000 ξενοδοχεία, οικονομικά έως πέντε αστέρων σε σχεδόν 900 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική και την Ασία.

Ως ηγετική εταιρεία ξενοδοχειακών κρατήσεων, η Hotelopia έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να βρείτε και να κάνετε κράτηση στο κατάλληλο ξενοδοχείο και στη σωστή τιμή, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα καταλυμάτων υψηλής ποιότητας. Έχουμε συμπεριλάβει τις πιο διάσημες πόλεις της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης καθώς και πολλά υπέροχα παραθεριστικά θέρετρα. Προσθέτουμε συνεχώς νέους προορισμούς στο χαρτοφυλάκιό μας προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή επιλογή καταλυμάτων.

Η Hotelopia δεσμεύεται να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές οικονομικές προσφορές. Ελέγχουμε συνεχώς τις τιμές μας προκειμένου να σας προσφέρουμε εγγυημένα τις πιο χαμηλές τιμές ξενοδοχείων. Συμβουλευτείτε την ενότητα Έξι Εγγυήσεις στη δεξιά πλευρά της σελίδας για περισσότερες πληροφορίες.

site: http://whitelabels.hotelopia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails