AdSenseBanner

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Ξεκίνησε η συνεργασία μεταξύ της εταιρίας Cityweb (http://www.cityweb.gr/) με το xenodoxia.blogspot.com στην δημιουργία και υποστήριξη ενός πακέτου προβολής των ξενοδοχείων σε sites κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook, Twitter, Flickr, Blogs, youtube και πολλά ακόμα.

Το Hotel Social Media package που έχει δημιουργηθεί καλύπτει τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων στο νευραλγικό τομέα των SOCIAL MEDIA. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει τα Social Media στα επόμενα 3 χρόνια θα είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής δραστηριότητα.

Η προώθηση της ξενοδοχειακή σας μονάδας στα Social Media είναι απαραίτητη και θεωρείται η εξέλιξη στο marketing. Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα μπορεί να αντιληφθεί την δύναμη ενός page στο Facebook με 5.000 fans ή δημοσεύσεις και αναργήσεις σε blogs τουρισμού ή παρουσία σε sites όπως το flickr και το panoramio με φωτογραφίες ή δημιουργία ενός video που έχει αναρτηθεί στο youtube.

Η εξάπλωση του internet και στην Ελλάδα αλλά κυρώς στο εξωτερικό έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να έχει γίνει πλέον αναγκαία η αξιοποίηση των δυνατοτήτων προώθησης που προσφέρουν τα social media .


BASIC ΠΑΚΕΤΟ
Μόνο με 150€ για ένα ολόκληρο χρόνο αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε - προωθήσουμε την δική σας σελίδα (page) στο Facebook. Μηνιαίες ανανεώσεις.


EXECUTIVE ΠΑΚΕΤΟ
Μόνο με 300€ για ένα ολόκληρο χρόνο αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε - προωθήσουμε την δική σας σελίδα (page-group) στο Facebook. Επιπλέον θα υπάρχει link μόνιμο προς την σελίδα του ξενοδοχείου στο xenodoxia.blogspot.com. 15νθήμερες ανανεώσεις.


SUPERIOR ΠΑΚΕΤΟ
Με 600€ για ένα ολόκληρο χρόνο αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε - προωθήσουμε την δική σας σελίδα (page-group) στο Facebook, στο Twitter και στο Flickr. Επιπλέον θα υπάρχει link μόνιμο προς την σελίδα του ξενοδοχείου στο xenodoxia.blogspot.com. Εβδομαδιαίες ανανεώσεις.

GURU ΠΑΚΕΤΟ

Στείλτε μας περισσότερες πληροφορίες για την ξενοδοχειακή σας μονάδας και θα σας ετοιμάσουμε ένα πακέτο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας (sales@cityweb.gr).


 

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο sales@cityweb.gr με subject SOCIAL MEDIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails