AdSenseBanner

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Επαιρναν «μίζα» πουλώντας ψεύτικα πακέτα διακοπών


Ψεύτικα πακέτα διακοπών πωλούσαν σε ανυποψίαστους πολίτες στην Θεσσαλονίκη μία 39χρονη κι ενας 57χρονος, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία από τον Ιούλιο του 2008 μέχρι τον Αύγουστο του 2009, η 39χρονη κατηγορούμενη, χωρίς να συνεργάζεται με κάποιο τουριστικό πρακτορείο, πουλούσε τα πακέτα διακοπών σε πελάτες οι οποίοι κατέθεταν τα χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς του 57χρονου συζύγου της.

Ομως, όπως κατήγγειλαν οι παθόντες, κατά την άφιξή τους στα ξενοδοχεία αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα. Διαπίστωναν ότι δεν είχε γίνει κράτηση στο όνομά τους, άλλες φορές τα ξενοδοχεία δεν τους εξασφάλιζαν τις υπηρεσίες που είχαν προσυμφωνηθεί, δεν είχε καταβληθεί προκαταβολή για τις κρατήσεις δωματίων και ορισμένοι αναγκάζονταν να πληρώσουν επιπλέον χρήματα κατά την αναχώρησή τους.

Αποκαλύφηκε επίσης, ότι η 39χρονη εισέπραξε χρηματικά ποσά, ύψους 29.500 ευρώ, που κατέθεσαν οι πελάτες σε τράπεζες, ενώ εντοπίστηκαν και έξι τραπεζικοί λογαριασμοί του αντρόγυνου.

Σε μερικούς βρέθηκε μεγάλος αριθμός αγνώστων, μέχρι στιγμής, καταθετών - παθόντων, ενώ το συνολικό ποσό που φέρεται να έχει αποσπάσει το ζευγάρι, ανέρχεται στις 315.000 ευρώ.

πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails