AdSenseBanner

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Διακοπές στο GreenOtel στη Σάρτη της Χαλκιδικής από 50€


Το GreenOtel στη Σάρτη Χαλκιδικής σας προσφέρει για το 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου τιμή για 3 διανυκτερεύσεις και άνω 50€ το δίκλινο - 60€  το τρίκλινο και 70€ το οικογενειακό.

Επισκεφτείτε μας στο Greenotel στη Σάρτη της Χαλκιδικής. Είμαστε μια καινούργια, οικογενειακή, μοντέρνα εγκατάσταση στη Σάρτη της Σιθωνίας, στο δεύτερο, πιο γραφικό «πόδι» της χερσονήσου της Χαλκιδικής.

Η Σάρτη είναι ένα παραδοσιακό χωριό ψαρέματος μακριά από την φασαρία των μεγάλων πόλεων. Η Σάρτη είναι ένα τέλειο μέρος για μεγάλους και παιδιά. Την ημέρα οι πιο δραστήριοι μπορούν να κάνουν θαλάσσια σπορ ενώ εκείνοι που θέλουν να χαλαρώσουν μπορούν να περάσουν την ημέρα τους σε μια ξαπλώστρα απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ ενώ η μουσική παίζει.

Εάν ψάχνετε κάτι πιο ήρεμο, μπορείτε να κατευθυνθείτε σε ένα πιο ήρεμο σημείο στην παραλία. Υπάρχει κάτι για όλους! Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ή μια μηχανή σε λογικές τιμές στο χωριό για να δείτε τοπικά αξιοθέατα και να επισκεφτείτε μερικές από τις καλύτερες παραλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στο χωριό υπάρχουν οργανωτές περιηγήσεων που προσφέρουν βόλτες στα αξιοθέατα και εκδρομές για κολύμπι. Σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε την κρουαζιέρα γύρω από το Άγιο Όρος.


Καθώς ο ήλιος δύει και η νύχτα πέφτει η Σάρτη παίρνει ένα νέο αέρα. Στην κύρια πλατεία οι καφετέριες ζωντανεύουν και υπάρχει μια γενική ζωντάνια καθώς οι πωλητές των δρόμων βγαίνουν έξω για να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους. Εάν περπατήσετε προς τα κάτω στην παραλία τα κεριά είναι πάνω στα τραπέζια, η μουσική παίρνει την βραδινή της διάθεση και μπορείτε να πιείτε ούζο ή ρετσίνα με φρεσκομαγειρεμένο ψάρι, κρέας ή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα πριν να περάσετε στην νυχτερινή διασκέδαση.


Το Greenotel, που ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2010, είναι σε μια ιδανική θέση με πανοραμική θέα του χωριού και του λιμανιού και με υπαίθριο πάρκινγκ. Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να εξερευνήσετε με τα πόδια! Είμαστε μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από την πλατεία του χωριού και η παραλία του χωριού είναι επίσης μόλις δύο λεπτά μακριά.

Στο Greenotel έχουμε ως στόχο μας να κάνουμε τις διακοπές σας τις καλύτερες που είχατε ποτέ. Φτάνοντας μπορείτε να απολαύσετε έναν καφέ ή ένα ποτό στη ρεσεψιόν πριν να μεταφερθείτε στα δωμάτιά σας τα οποία είναι εξοπλισμένα με air condition, έναν ανεμιστήρα οροφής, δορυφορική τηλεόραση, ασύρματο internet και ένα πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι.

Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με μοντέρνα και άνετα έπιπλα, το καθένα με το δικό του χρώμα και θέμα. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα, και έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα στην παραλία με ένα ποτήρι κρασί και απολαμβάνοντας το τοπίο.

site: http://www.greenotel-chalkidiki.com/indexgr.html
Τηλ. 2375094171
Κιν. 6974885599

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails