AdSenseBanner

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Αντίδοτο στην εικόνα της Ελλάδας με φιλοξενίες δημοσιογράφων επιχειρεί η Aldemar


Δημοσιογράφους διεθνών Μέσων Ενημέρωσης φιλοξενεί στις μονάδες του ο Όμιλος Aldemar Hotels & Spa την τρέχουσα περίοδο συμβάλλοντας στην προώθηση της θετικής εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Πάνω από 80 άτομα έχουν φιλοξενηθεί, από Μάιο έως και αρχές Ιουνίου, στα ξενοδοχεία Olympian Village στη Δυτ. Πελοπόννησο, Royal Mare στην Κρήτη καθώς και στον ξενώνα Εποχές στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας, ενώ αναμένονται άλλα 20 μέχρι τέλος Ιουνίου.

Κάθε αποστολή αποτελείται από 1-11 άτομα τα οποία προέρχονται από έγκριτα Μέσα Ενημέρωσης της Γερμανίας, Γαλλίας Ηνωμένου Βασιλείου, Ρωσίας και Ουκρανίας. Ενδεικτικά αναφέρεται, ότι στις αποστολές που φιλοξενήθηκαν, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού France Bleu, του Γερμανικού εντύπου Biz Travel, του Ουκρανικού The World of Tourism καθώς και άλλων τουριστικών και lifestyle εντύπων με μεγάλη δημοτικότητα στη χώρα τους.

Σκοπός του προγράμματος φιλοξενίας των δημοσιογράφων είναι η προβολή ενός αναβαθμισμένου και καινοτόμου τουριστικού προϊόντος ως αντιστάθμισμα στην αρνητική εικόνα που προβάλλεται για τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Οι δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της φιλοξενίας, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχειακών μονάδων του Ομίλου Aldemar Hotels & Spa καθώς επίσης να ξεναγηθούν στις περιοχές της Σκαφιδιάς, Αμπελιώνας και Ηρακλείου Κρήτης. Επιπλέον, διοργανώνονται εντός των ξενοδοχειακών μονάδων του Ομίλου συνεντεύξεις Τύπου με τη συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, τουριστικών πρακτόρων της περιοχής ενώ τη θετική εικόνα για τη χώρα μας ενισχύουν οι υπάρχοντες επισκέπτες οι οποίοι μιλούν στους δημοσιογράφους για την ταξιδιωτική τους εμπειρία. Οι φιλοξενούμενοι διαπιστώνουν την ομορφιά του τοπίου της Ελλάδας, την αυθεντική φιλοξενία και την ασφάλεια που χρειάζεται ο επισκέπτης για να απολαύσει τις διακοπές του ανέμελα.

Ο Όμιλος Aldemar Hotels & Spa δηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και την ανάπτυξή του και προσπαθεί να συμβάλλει στην αλλαγή του δυσμενούς κλίματος που έχει δημιουργηθεί για τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Ευτυχία Μανέντη
Δημόσιες Σχέσεις
Τηλ. 210-6288418
Κιν.: 694 80 40 961
E-mail: e.manenti@aldemarhotels.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails