AdSenseBanner

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Τσεχία- Τουριστική προβολή της Ζακύνθου


Ολοσέλιδο τουριστικό- πολιτιστικό αφιέρωμα στη Ζάκυνθο δημοσιεύει η τσεχική εφημερίδα «Πράβο», με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ζάκυνθος, το ηλιόλουστο νησί της Ελλάδας».

Στο ολοσέλιδο αφιέρωμα του Μπόχουσλαβ Μπορόβιτσκα γίνεται εκτενής αναφορά στον τουρισμό, τις φυσικές ομορφιές, την πολιτιστική παράδοση και τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.

Το αφιέρωμα είναι αποτέλεσμα πρόσφατης επίσκεψης του φιλέλληνα και θεωρούμενου ως «πατριάρχη» της τσεχικής τουριστικής δημοσιογραφίαςʽʽ Μπόχουσλαβ Μπορόβιτσκα στα Ιόνια Νησιά.

Ο δημοσιογράφος υπογραμμίζει- μεταξύ άλλων- ότι, η Ζάκυνθος είναι το νησί με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ελλάδα και αποτελεί ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές, διότι προσφέρει ηρεμία και γαλήνη.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Θα συμφωνήσουμε πως η Ζάκυνθος αποτελεί ένα πανέμορφο προορισμό στην Ελλάδα και μπορεί να συνδυάσει πολλές μορφές τουρισμού. Από τον μαζικό τουρισμό μέχρι τους φυσιολάτρες. Από τους εξερευνητές μέχρι αυτούς που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση! Όλα αυτά σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην υπέροχη Ζάκυνθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails