AdSenseBanner

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΖΕΛΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΠΗΛΙΟ!



Μόλις 50 μέτρα από την καταπράσινη, μαγευτική ακρογιαλιά των Καλών Νερών Πηλίου, μιας από τις ομορφότερες και μεγαλύτερες του Παγασητικού Κόλπου βρίσκεται το ξενοδοχείο 'ΙΖΕΛΑ, που σας προσκαλεί στα 30 φιλόξενα διαμερίσματα-δωμάτια του.

Το ξενοδοχείο 'ΙΖΕΛΑ΄ σας προσφέρει άνεση και οικογενειακή θαλπωρή όλο το χρόνο στα διαμερίσματα του ενός ή και δύο υπνοδωματίων. Είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν εξοπλισμό κουζίνας, μπάνιο, θέρμανση, βεράντα-μπαλκόνι, θέα στο βουνό, τηλεόραση, τηλέφωνο και ψυγείο.


ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΙΖΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ:

ΔΙΚΛΙΝΟ ME 50€
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: 80€

Τα Καλά Νερά Πηλίου απέχουν 17 χιλιόμετρα από την περιοχή του Βόλου και συνδυάζουν τέλεια το πράσινο και το γαλάζιο, την απόλυτη ομορφιά της φύσης και την άνεση της διαμονής. Αποτελούν ιδανικό προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο.

Υπάρχει τακτική συγκοινωνία από το Βόλο με περίπου 30 δρομολόγια ημερησίως. Πλήρως επανδρωμένα πλοία εκτελούν ημερήσιες κρουαζιέρες στον Παγασητικό αλλά και στα κοντινά νησιά των Βορείων Σποράδων (Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος), με αφετηρία το λιμανάκι του χωριού.

Τηλέφωνο: +30.2423022379

Κινητό: +30.6974809387
Φαξ: +30.2423023015
site: http://www.izelapelio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails