AdSenseBanner

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Πειραματική χρήση κινητού για μετακινήσεις με ΜΜΜ


Είστε στη Θεσσαλονίκη, θέλετε να μετακινηθείτε με λεωφορείο και δεν ξέρετε πώς; Αν διαθέτετε κινητό τηλέφωνο, με πρόσβαση στο διαδίκτυο (μέσω WiFi, GPRS ή 3G), τότε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) έχει τη λύση: πληκτρολογώντας στο κινητό σας m.oasth.gr μπορείτε, σε πραγματικό χρόνο, να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά χρηστικών πληροφοριών, που αφορούν τη λειτουργία του ΟΑΣΘ.

Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή ενημέρωσης των πολιτών, που έχει ήδη τεθεί σε 4μηνη, δοκιμαστική λειτουργία από τον ΟΑΣΘ.

Έτσι, απλώς αρκεί ένα κλικ στο κινητό σας για να πληροφορηθείτε για τα δρομολόγια των γραμμών, τη βέλτιστη διαδρομή, τις αφίξεις λεωφορείων μιας γραμμής σε στάση, τη διάρκεια του δρομολογίου, τις θέσεις των λεωφορείων, τις γραμμές και τις στάσεις, τους χάρτες των γραμμών, αλλά και τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης (π.χ. νοσοκομεία, αξιοθέατα, εκκλησίες, αθλητικά κέντρα κ.ά.).

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, η εφαρμογή αυτή "θα αξιολογηθεί, θα εμπλουτιστεί και θα βελτιωθεί, με βάση τις υποδείξεις και τις προσδοκίες των πολιτών, ώστε να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προσέλκυσης πολιτών στη χρήση Μ.Μ.Μ.".

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails