AdSenseBanner

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Διακοπές στο Antonis Evia στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδος μόνο από 35€ !!!!!


Στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδος, στο βορειότερο σημείο της Εύβοιας, όπου ο συνδυασμός πευκόφυτου βουνού και πεντακάθαρης θάλασσας εναρμονίζονται πλήρως, 25χλμ από την Αιδηψό και απέναντι από τα Καμμένα Βούρλα και τον Αγιο Κωνσταντίνο λειτουργεί η οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζόμενα δωμάτια - restaurant 'ΑΝΤΩΝΗΣ' όλο το χρόνο.

Το παραθαλάσσιο τουριστικό συγκρότημα 'ΑΝΤΩΝΗΣ' είναι δίπλα στο κύμα και σας περιμένει να απολαύσετε υπέροχες διακοπές σε ήσυχο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Είναι ένα ανακαινισμένο συγκρότημα πλήρως εξοπλισμένο, δυναμικότητας 50 κλινών (με διπλό & μονό κρεβάτι).



Στο εστιατόριο μας, που βρίσκεται πάνω στην θάλασσα, οι πελάτες μας και οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν σ' ένα ταξίδι γαστρονομικών απολαύσεων δοκιμάζοντας τα παραδοσιακά σπιτικά φαγητά, όλα μαγειρεμένα με γνήσια τοπικά προϊόντα, τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά.

Η γεωγραφική θέση του χωριού σας επιτρέπει να κάνετε μονοήμερες αποδράσεις: Οδικώς σε μοναστήρια και αξιοθέατα της περιοχής αλλά και με καραβάκι με γυάλινο πάτο στα όμορφα Λιχαδονήσια.

περισσότερες πληροφορίες: http://www.yahotels.gr/antonisevia

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails