AdSenseBanner

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Η ΒΙΚΥ ΒΑΜΙΕΔΑΚΗ 'HOTEL INSPECTOR' ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ

Η HOTEL INSPECTOR αντιμετωπίζει με τους ιδιοκτήτες τα προβλήματα του ξενοδοχείου, τους δίνει φρέσκιες ιδέες και πολύ καθαρά τους εξηγεί πως θα βγουν από τη δύσκολη και γεμάτη αγωνία κατάσταση που έχουν περιέλθει.

Η Βίκυ Βαμιεδάκη, μία από τις καλύτερες Ελληνίδες δημοσιογράφους σε θέματα τουρισμού, είναι η εδικός που αναλαμβάνει να ανατρέψει την κακή πορεία των επιχειρήσεων αυτών.

Η Βίκυ μιλάει στο Blog μας για την εκπομπή που κάνει πρεμιέρα αύριο στον ALPHA στις 22:30 και μας αναφέρει:


" Η νέα εκπομπή του Alpha "Hotel Inspector" αφορά όχι μόνο τη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό, αλλά και τις διακοπές όλων μας. Πολλές από τις χιλιάδες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων δωματίων στη χώρα μας, δυσκολεύονται όχι μόνο να ανταποκριθούν στις στις σύγχρονες ανάγκες του τουρισμού, αλλά δυστυχώς και κάποιες αδιαφορούν. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θέλουμε στο μέτρο του εφικτού να βρούμε τα προβλήματα, να αναζητήσουμε λύσεις και να τις εφαρμόσουμε. Ελπίζω να αποτελέσουν παράδειγμα για πολλούς. "

Η 'HOTEL INSPECTOR' ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ:

" Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο blog, το οποίο παρακολουθώ και χαίρομαι και στηρίζω ένα ελεύθερο βήμα πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων στον τόσο ευαίσθητο και πολύτιμο τομέα του τουρισμού. "


Μπορείτε να βρείτε και να επικοινωνήσετε με την Βίκυ Βαμιεδάκη στο Facebook στην διεύθυνση:
http://www.facebook.com/vicky.vamiedaki

1 σχόλιο:

  1. Οι Έλληνες ξενοδόχοι καλό είναι να μην κλείνουν την πόρτα τους σε ανθρώπους που έχουν μελετήσει σε βάθος το αντικείμενο του τουρισμού. Οι συμβουλές τους είναι πολύτιμες μιας και γνωρίζουν τα αίτια της κακής πορείας του κλάδου. Η σωστή λειτουργία, η έξυπνη διαφήμιση από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο, αλλά και ο γενικότερος εκσυγχρονισμός θα φέρουν να επιθυμητά αποτελέσματα. Δώστε κάτι τώρα και σώστε, διαφορετικά Κύριε ελέησον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails