AdSenseBanner

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Hilton Worldwide: Επέκταση στην Ελλάδα με τα εγκαίνια ενός νέου ξενοδοχείου στην Κω


Η Hilton Worldwide ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας franchise με την ΑΚΤΗ ΧΕΛΩΝΑ Α.Ε. για τη λειτουργία του συγκροτήματος Doubletree by Hilton στην Κω. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2010. Το συγκρότημα Doubletree by Hilton, Κως - Χελώνα, θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της Hilton Worldwide και το πρώτο ξενοδοχείο Doubletree by Hilton στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας έναν ακόμα σταθμό στην ανάπτυξη της γνωστής αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη. Η Hilton Worldwide διαθέτει ήδη ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Πρόκειται για το Hilton Αθηνών, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ο Patrick Fitzgibbon, Αντιπρόεδρος και Yπεύθυνος Aνάπτυξης της Hilton Worldwide για την Ευρώπη και την Αφρική, δήλωσε: "Η Hilton Worldwide συνεχίζει τη συναρπαστική επέκταση των ξενοδοχείων της στην Ευρώπη και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα εγκαίνια του πρώτου Doubletree by Hilton στην Ελλάδα. Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρές τουριστικές υποδομές και η Κως είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο νησί των Δωδεκανήσων. Η ξενοδοχειακή αγορά της Ελλάδας κυριαρχείται από ανεξάρτητα ιδιόκτητα ξενοδοχεία και εγχώριες αλυσίδες, ωστόσο πιστεύουμε ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης για όλα τα brand μας σε ολόκληρη τη χώρα."

Το συγκρότημα Doubletree by Hilton, Κως - Χελώνα, βρίσκεται στη νοτιανατολική ακτογραμμή της Κω. Το ξενοδοχείο, το οποίο είχε ανοίξει αρχικά ως ιδιόκτητο τον Ιούνιο του 2009, διαθέτει 238 δωμάτια, 15 σουίτες και τρεις βίλες, δύο εστιατόρια και μπαρ, spa και γυμναστήριο, ιδιωτική παραλία, καθώς επίσης και χώρο 800 τετραγωνικών μέτρων για κοινωνικές εκδηλώσεις με αίθουσα χωρητικότητας 700 ατόμων.

Η επωνυμία Doubletree by Hilton περιλαμβάνει ξενοδοχεία πολυτελείας και έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη από την άνοιξη του 2008, όταν εγκαινιάστηκε το πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο. Στην Ευρώπη λειτουργούν ήδη δέκα ξενοδοχεία (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Σλοβακία), ενώ έχουν επιβεβαιωθεί αναπτυξιακά σχέδια για τη Ρωσία και τη Ρουμανία.

Ο Rob Palleschi, Επικεφαλής των ξενοδοχείων Doubletree, σχολίασε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας του πρώτου Doubletree by Hilton στην Ελλάδα. Η Κως είναι ένας καταπληκτικός τουριστικός προορισμός για ταξίδια αναψυχής αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία και διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Η ανακοίνωση ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξή μας στην Ευρώπη, αλλά και νέες ευκαιρίες για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να επενδύσουν στην Hilton Worldwide και τα ξενοδοχεία Doubletree by Hilton."

Η επωνυμία Doubletree by Hilton ανήκει στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της Hilton Worldwide και διαθέτει ένα γοργά αναπτυσσόμενο δίκτυο που εκτείνεται σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο νέο ξενοδοχείο, οι επαγγελματίες και οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα θα μπορούν να απολαύσουν ιδιαίτερες υπηρεσίες που αντιπροσωπεύουν τον προορισμό και τον περιβάλλοντα χώρο, μια πρακτική που αποτελεί, άλλωστε, μακροχρόνια παράδοση της επωνυμίας Doubletree by Hilton.

"Όλοι μας στον όμιλο LAKITIRA HOTELS είμαστε ενθουσιασμένοι που το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κω - Χελώνα γίνεται σήμερα μέλος της Hilton Worldwide και το πρώτο θέρετρο Doubletree by Hilton στην Ελλάδα", σχολίασε ο Ν. Ανδριόπουλος, πρόεδρος των Lakitira Hotels και μέτοχος στην ΑΚΤΗ ΧΕΛΩΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του συγκροτήματος. "Με αυτά τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας, την καταπληκτική κατασκευή και τη μοναδική σχεδίαση, θέλαμε ανέκαθεν το ξενοδοχείο να ανήκει σε μια σημαντική διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων, ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. Η συνεργασία μας με τη Hilton Worldwide, κυρίαρχο στον τομέα της φιλοξενίας διεθνώς, αναμφίβολα θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση της Κω ως προορισμού και είμαστε υπερήφανοι που αυτή η αναβάθμιση είναι καρπός των προσπαθειών και της σκληρής εργασίας μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails