AdSenseBanner

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Συμμετοχή ΕΟΤ σε 54 διεθνείς εκθέσεις το 2010


Σε 54 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις θα συμμετάσχει ο ΕΟΤ το πρώτο τρίμηνο του 2010, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με την αρμόδια υφυπουργό Αντζελα Γκερέκου, να τονίζει ότι φέτος, για πρώτη φορά, η Ελλάδα θα είναι παρούσα σε Εκθέσεις Εναλλακτικών και Ειδικών Μορφών Τουρισμού».

Η επιλογή των εκθέσεων αυτών έγινε με βασικό κριτήριο τη μέγιστη προβολή του τουριστικού προϊόντος σε συνάρτηση με τη δραστική μείωση των εξόδων, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Μάλιστα τονίζεται ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων με τις κατασκευαστικές εταιρίες, σημαντική ήταν η μείωση κόστους σε σχέση με το 2009, κατά 20%, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η μείωση έφτασε και το 40%.

Η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «κάνοντας πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και αντιλαμβανόμενοι το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, επενδύουμε στην προβολή της Ελλάδας και του τουριστικού μοντέλου. Συγχρόνως, διαπραγματευόμαστε σκληρά για την μείωση του κόστους αλλά και για τη βελτιστοποίηση των ανταποδοτικών ωφελημάτων».

πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails