AdSenseBanner

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

«Hotel Inspector» - Το νέο reality της τηλεόρασης του ALPHA


Ερχεται η ειδικός για το «Hotel Inspector»! Μετά τα σόου σε εστιατόρια, μαγειρεία, νοικοκυριά και αγρότες, ο Alpha ετοιμάζεται να προσφέρει στην αγορά τα νέα του ριάλιτι. Τις παραγωγές του 2010! Ανάμεσα σε αυτά και το «Hotel Inspector», το concept του οποίου προβλέπει «ντου» σε ξενοδοχεία προκειμένου να διαπιστωθούν λάθη, παραλείψεις και «χοντράδες» ξεροκέφαλων ξενοδόχων!

Η δημοσιογράφος Βίκυ Βαμιεδάκη είναι η παρουσιάστρια του σόου που έρχεται στο κανάλι της Κάντζας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, στις 10:30 το βράδυ. Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού την έχρησαν «ειδική» προκειμένου να αναλάβει να ανατρέψει την κακή πορεία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στη χώρα μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. «Σαφέστατα είναι και μια σοβαρή επαγγελματική πρόκληση» δήλωσε στην «Espresso» η Βίκυ Βαμιεδάκη, δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία στην τουριστική αγορά της Ελλάδας για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια. Η ειδικός των ξενοδοχείων έχει να αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, βρόμικα δωμάτια, αγενές προσωπικό καθώς και ανυπαρξία επιχειρηματικού σχεδιασμού.

«Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα εγκατάλειψης και αδιαφορίας είναι σε ξενοδοχείο σε μεγάλο νησί των Κυκλάδων, όπου μέσα σε ένα προφανώς παρατημένο από το χρόνο δωμάτιο βρήκα στο μπάνιο στεγνωτήρα μαλλιών σπασμένο με διαλυμένα καλώδια και μάλιστα να κρέμεται πάνω από το νιπτήρα. Η άθλια εικόνα του διαδέχτηκε τον τρόμο στο ενδεχόμενο ατυχήματος, όπως η ηλεκτροπληξία» μας είπε η κυρία Βαμιεδάκη βάζοντάς μας στο κλίμα της εκπομπής. Από το ύφος της και μόνο, οι ξενοδόχοι πρέπει να φοβούνται! Ο στόχος της πάντως είναι σαφής: «Θέλουμε να βοηθηθούν τα ξενοδοχεία που αντιμετωπίζουν κάθε είδους προβλήματα, όσο σοβαρά ή σύνθετα και αν είναι. Είναι ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά αγγίζει τη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό».

Η Βίκυ Βαμιεδάκη διαθέτει πτυχίο στις επιχειρήσεις τουριστικών γραφείων, αλλά εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Τη διπλή αυτή ιδιότητα πρόκειται να χρησιμοποιήσει στο νέο ριάλιτι. «Οι λύσεις που προτείνουμε είναι σε όλα τα επίπεδα και πηγάζουν από τις διεθνείς, σύγχρονες, επιτυχημένες πρακτικές, από τη δική μου εμπειρία και από ειδικούς του χώρου, τους οποίους επιστρατεύουμε όποτε χρειαστεί». Η παρουσιάστρια χαρακτηρίζει το «Hotel Inspector» φιλόδοξο πρόγραμμα και αισθάνεται μεγάλη ευθύνη που ο Alpha την επέλεξε να το παρουσιάσει. «Η εμπιστοσύνη αυτή είναι για μένα μια μεγάλη ευθύνη την οποία τιμώ» δήλωσε στην «Espresso» και παραδέχτηκε πως μέχρι σήμερα ήταν ένα άγνωστο πρόσωπο για την τηλεόραση. Οι οικονομικές δυσκολίες, ο κίνδυνος χρεοκοπίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αλλά και οι κακές υπηρεσίες των ξενοδόχων μας μπαίνουν λοιπόν σύντομα στο επίκεντρο του «Hotel Inspector» που με το φακό του παραμονεύει προκειμένου να τα διορθώσει όλα!

TIP: Βρήκαμε το profile στο Facebook της δημοσιογράφου Βίκυς Βαμιεδάκης
http://www.facebook.com/vicky.vamiedaki

πηγή: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=4&artID=1124722

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails