AdSenseBanner

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ληξούρι Κεφαλονιάς: Ιδανικός προορισμός με κόστος διαμονής από 50€!

Το Ληξούρι είναι η δεύτερη μεγάλη πόλη της Κεφαλονιάς. Είναι η πρωτεύουσα του δήμου Παλικής και είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Πάλη ή Παλαιόκαστρο, μία από τις τέσσερις σημαντικές αρχαίες πόλεις που άκμασαν στο νησί. Βρίσκεται σε μια περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ντόπιοι το αποκαλούν Πίκολο Παρίσι και ανήκει στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τους μήνες Μάρτιος-Απρίλιος που μπορείτε να ζήσετε το Ληξουριώτικο Καρναβάλι και το ΠΑΣΧΑ.

Villa Forestata: Διαμονή από 50€ και προσφορά μέχρι και δύο παιδιά στο κόστος διαμονής! (Για να ισχύει η προσφορά θα πρέπει να αναφερθεί ότι είστε μέλος του Xenodoxia.blogspot.com!)

Το Villa Forestata, με την διακριτική του φινέτσα, την επτανισιώτικη διακόσμηση, την απλότητα, τα φωτεινά χρώματα, την φυσική και δεσποτική ομορφιά του, σας προσκαλεί να απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές, που θα μείνουν χαραγμένες μέσα στην καρδιά σας.
Το συγκρότημα των 6 κατοικιών, βρίσκεται, 7 χλμ από το Ληξούρι Κεφαλονιάς, μέσα σε ένα αγρόκτημα της παλιάς αρχοντικής οικογένειας Foresti, και περιμένει να σας φιλοξενήσει με φροντίδα και αγάπη και να σας κάνει να περάσετε αξέχαστες διακοπές στην υπέροχη Κεφαλονιά.

Οι κατοικίες μας διαθέτουν ιδιωτικό parking, είσοδο, βεράντες και κήπο στη πανοραμική θέα που σας περιγράψαμε. Επίσης είναι ευρύχωρες, έχουν όλες πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, Τν, Α/C, barbeque, βραστήρα, πιστολάκι μαλλιών.
Άλλη ενασχόληση που ίσως σας ενδιαφέρει είναι μια βόλτα μέσα στα μονοπάτια στου αγροκτήματος παρέα μας η και μόνος σας. Αν σας αρέσει η ιππασία μπορούμε και εκεί να σας βοηθήσουμε καθώς και στην ενοικίαση αυτοκινήτου.


ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ VILLA FORESTATA:

site: http://www.villa-forestata.com/
Tel.: (+30)2671092948 (+30) 6977338222 (+30) 6944968069 (+30) 6944579849
E-mail: info@villa-forestata.com

Youtube Video από το Ληξουριώτικο Καρναβάλι:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails