AdSenseBanner

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Taksidi 2 Greece - ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό και πολιτιστικό περιοδικό!

Το Taksidi 2 Greece είναι ένα καινούριο ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό και πολιτιστικό περιοδικό για την Ελλάδα, που απευθύνεται στους Έλληνες και τους φίλους της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.
Είναι δίγλωσσο (ελληνικά και αγγλικά) και η ιστοσελίδα του http://www.taksidi2greece.net/ ανανεώνεται καθημερινά με ενδιαφέροντα ταξιδιωτικά άρθρα και νέα, συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και με αφιερώματα σε ελληνικά events από όποιο σημείο της γης κατοικείται από Έλληνες.

Το Taksidi 2 Greece παρουσιάζει μεγάλη αναγνωσιμότητα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας και προσπαθεί συνεχώς να προωθήσει την Ελλάδα, την τέχνη και την κουλτούρα της, τόσο εντός της χώρας, αλλά και σε ένα παγκόσμιο δυναμικό κοινό, αυτό των απόδημων Ελλήνων και των Φιλελλήνων, ένα κοινό που αγαπά την Ελλάδα και την επισκέπτεται πολύ συχνά.
Το Taksidi 2 Greece μέσα σε επτά μήνες ζωής έχει ξεπεράσει τα 136.000 «χτυπήματα»

Κάθε δύο μήνες, δημοσιεύεται μια διαδραστική “e-book”έκδοση του Taksidi 2 Greece, η οποία ξεφυλλίζεται στην οθόνη του αναγνώστη με τη μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου και στην οποία ο αναγνώστης βρίσκει προτάσεις για ταξιδιωτικούς προορισμούς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από πολλές περιοχές της Ελλάδας: http://issuu.com/taksidi2greece/docs/decem/1?zoomed=&zoomPercent=&zoomX=&zoomY=&noteText=&noteX=&noteY=&viewMode=magazinercent=&zoomX=&zoomY=&noteText=&noteX=&noteY=&viewMode=magazinercent=&zoomX=&zoomY=&noteText=&noteX=&noteY=&viewMode=magazine
Από το Δεκέμβριο του 2009, Το Taksidi 2 Greece διαθέτει πλέον το δικό του web tv channel. στο οποίο προβάλλονται ταξιδιωτικοί προορισμοί από την Ελλάδα. http://worldtv.com/taksidi_2_greece_channel/
Το Taksidi 2 Greece στο Facebook: http://www.facebook.com/pages/Taksidi2Greece-e-magazine/98794642781

To Taksidi 2 Greece στο Twiter: http://twitter.com/Taksidi2Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails