AdSenseBanner

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Κλείστε στο Iapetos Village στη Σύμη από τώρα με -10% έκπτωση για το ΠΑΣΧΑ...


Η Σύμη έχει ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά λιμάνια της Ελλάδας. Και στις δυο πλευρές του λιμανιού τα σπίτια είναι αμφιθεατρικά κτισμένα, άλλο βαμμένο άσπρο, άλλο βαμμένο με απαλή ώχρα αλλά όλα με νεοκλασικά αετώματα, μας θυμίζουν ότι 100 χρόνια πριν ήταν ένα από τα πιο ακμάζοντα νησιά της Ελλάδας. Ουσιαστικά δεν έχει υπάρξει καμία μοντέρνα κατασκευή τα τελευταία χρόνια που να χαλάει αυτήν την αρμονία του οικισμού και τώρα αυτά τα πανέμορφα παλαιά σπίτια ξαναγεννιούνται για τους επισκέπτες του. Το πνεύμα του νησιού παραμένει άθικτο.

Το Iapetos Village είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο, μια πραγματική Όαση πολύ κοντά στο κέντρο της Σύμης. Αποτελείται από ένα ολοκαίνουργιο γκρουπ παραδοσιακών σπιτιών που περιβάλουν τον εξωτικό κήπο και την εκπληκτική πισίνα του ξενοδοχείου

Στο Iapetos όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι με το θαυμάσιο σέρβις σε ένα πολυτελές περιβάλλον με λογικές τιμές. Στο μπαρ του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στο όμορφο νεοκλασικό σπίτι της πισίνας και κάτω από την εκπληκτική ατμόσφαιρα του εξωτικού κήπου.

Special Offer
Κάντε κράτηση στο Iapetos Village για το Μαιο 2010 και θα έχετε έκτπωση -10%. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι τέλος Μαρτίου.

http://www.iapetos-village.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails