AdSenseBanner

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Hotel Inspector απο τον ALPHA - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1


Το πρώτο ξενοδοχείο που κάνει το ντεμπούτο της η εκπομπή το «Hotel Inspector» και η Βίκη Βαμιεδάκη είναι το............. σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε είναι το Villa Michalis.. Taverna Meroula στην στη φημισμένη Βλυχάδα της Σαντορίνης, αυτό θα δούμε κατά πόσο είναι και σωστό πολύ σύντομα.


Ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, από το 1997, είναι η Σπυριδούλα και ο Μιχάλης που παράλληλα διατηρούν και μια παραδοσιακή ταβέρνα η οποία βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πληρότητας του ξενοδοχείου τους, ενώ δεν μπορούν να συνδυάσουν τη λειτουργία και των δύο επιχειρήσεών τους. Όπως θα ανακαλύψει η ειδικός, ο Μιχάλης δεν βοηθάει τη Σπυριδούλα η οποία μοιραία έχει επωμιστεί το βάρος και των δύο επιχειρήσεων με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά το ξενοδοχείο.

Τα παραμελημένα δωμάτια, η έλλειψη ρεσεψιόν και η μηδενική συνεργασία των ιδιοκτητών είναι οι βασικές αιτίες που το μικρό ξενοδοχείο της Σαντορίνης δεν έχει αρκετούς πελάτες παρότι βρίσκεται σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού. Θα μπορέσει η «Hotel inspector» να βοηθήσει τους ξενοδόχους να συνδυάσουν και να μοιραστούν τις υποχρεώσεις τους αλλά και να τους δείξει τη σωστή κατεύθυνση για την κερδοφόρα λειτουργία και των δυο επιχειρήσεων;

Το «Hotel Inspector», με τη Βίκη Βαμιεδάκη, έρχεται στον Alpha κάθε Πέμπτη, στις 22:30, για να λύσει τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη χρεοκοπία!

Πάντως μέχρι και σήμερα που ψάξαμε στο internet η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα δεν έχει καμία επαφή με το 'άθλημα' του διαδικτύου και περιμένουμε να δούμε την εκπομπή αν η ειδικός Βίκη Βαμιεδάκη έχει ασχοληθεί με το ότι η συγκεκριμένη μονάδα δεν έχει site, δεν έχει email δεν έχει καν διαφήμιση σε κάποιο τουριστικό portal (πχ. http://www.yahotels.gr/. http://www.hotelsinweb.com/ κτλ)....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails