AdSenseBanner

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Επιχειρηματικό άνοιγμα της Airotel στη Βόρειο Ελλάδα


Μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση από πλευράς του ξενοδοχειακού ομίλου Airotel υλοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουρίου 2010, η οποία αύξησε κατά 30% τη δυναμικότητα του Ομίλου σε κλίνες και ανέβασε τον αριθμό των ξενοδοχείων του ομίλου στα επτά. Ο όμιλος διέθετε ήδη τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα, δύο στην Πάτρα και μία στην Εύβοια. Η δε μακροχρόνια μίσθωση του ξενοδοχείου Galaxy στην Καβάλα που υπεγράφη χθες, πρόσθεσε ένα ακόμη ξενοδοχείο στην αλυσίδα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, η Καβάλα αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο προορισμό και η παρουσία του Ομίλου AIROTEL εκεί, αφενός το αποδεικνύει και αφετέρου συμβάλλει στην αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των ξενοδοχειακών κλινών της πόλης. Εντός του 2010 θα ξεκινήσει η πλήρης ανακαίνιση του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται σε ιδιαιτέρως πλεονεκτική θέση, ώστε να ανταποκρίνεται στις ποιοτικές προδιαγραφές και απαιτήσεις τόσο του Ομίλου όσο και της αγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του επόμενου διμήνου ο Όμιλος Airotel θα λειτουργήσει και το καινούργιο του ιδιόκτητο ξενοδοχείο, Patras Smart Hotel στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

πηγή: http://www.traveldailynews.gr/new.asp?newid=46451&subcategory_id=013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails