AdSenseBanner

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Επτά ξενοδοχειακές μονάδες μετρά πλέον ο Ομιλος της Airotel


Τον έβδομο κρίκο στην αλυσίδα των ξενοδοχείων του πρόσθεσε, χθες, ο Ομιλος Airotel. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Galaxy, δυναμικότητας 150 δωματίων στο κέντρο της Καβάλας, το οποίο εκμισθώθηκε από τον όμιλο για διάρκεια 25 ετών. Το ξενοδοχείο λειτουργεί σε δωδεκάμηνη βάση και διαθέτει συνεδριακούς χώρους. Οπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος για την ανακαίνισή του, ύψους άνω των 4 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, σε λιγότερο από δύο μήνες θα λειτουργήσει και η έκτη μονάδα του ομίλου στο νέο λιμάνι της Πάτρας, καθώς ολοκληρώνεται η κατασκευή της. Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 51 δωματίων, αγοράσθηκε στα μπετά και θα ονομασθεί Patras Smart Hotel. Tο ύψος της επένδυσης για την αγορά και την ολοκλήρωση της κατασκευής του έφθασε σε 5 εκατ. ευρώ. Ο Ομιλος Airotel διαθέτει άλλα πέντε ξενοδοχεία εκ των οποίων τρία στην Αθήνα, το Παρθενών (στο οποίο τρέχει πρόγραμμα ανακαίνισης ύψους 600.000 ευρώ) δυναμικότητας 79 δωματίων, το Αλέξανδρος δυναμικότητας 93 δωματίων και το Stratos Vassilikos δυναμικότητας 85 δωματίων, ένα στην Ερέτρια Ευβοίας, το Malaconda Beach Hotel δυναμικότητας 150 δωματίων και άλλο ένα στην Πάτρα, το Achaia Beach Hotel δυναμικότητας 85 δωματίων. Η συνολική δυναμικότητα των επτά ξενοδοχείων του ομίλου φθάνει τα 693 δωμάτια με 1.400 κλίνες.

Παράλληλα, ο όμιλος μέσω της θυγατρικής του εταιρείας Webhotel δραστηριοποιείται στον χώρο των διαδικτυακών κρατήσεων για λογαριασμό ξενοδοχείων στην Ελλάδα και την Αφρική. Στην Ελλάδα παρέχει υπηρεσίες σε 120 ξενοδοχεία και σε 7 χώρες της Αφρικής σε 185 ξενοδοχεία. Τα κεντρικά της γραφεία είναι στην Αθήνα και έχει υποκαταστήματα στην Καζαμπλάνκα και το Μαρόκο.

Εξάλλου, ο όμιλος λειτουργεί το Θεματικό Πάρκο Vagonettο, το οποίο βρίσκεται στο διάσελο Γκιώνας και Παρνασσού μισή ώρα από τους Δελφούς. Το Vagonetto, το τρενάκι που χρησιμοποιούσαν οι εργάτες μέσα στα ορυχεία, μεταφέρει σήμερα τους επισκέπτες σ’ ένα παλιό ορυχείο στα χνάρια των μεταλλωρύχων στις υπόγειες στοές με τα κοιτάσματα του βωξίτη.

πηγή: καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails