AdSenseBanner

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Σεΐχης και Κεντ μαζί και στην youtravel.com


Διευρύνεται η μετοχική συνεργασία του σεΐχη Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ. Το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι εισέρχεται, μετά τη συμμετοχή του στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα ξενοδοχείων Aquis Resorts & Hotels, στη διαδικτυακή εταιρεία κρατήσεων youtravel.com του κ. Κεντ.

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της Barclays Ventures, που ανήκει στη γνωστή αγγλική τράπεζα, αποφάσισε ομόφωνα να μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (58%) που κατείχε από τον Οκτώβριο του 2006 στη youtravel.com, η οποία ιδρύθηκε το 2006 από το Γιάννη Κεντ, στους σεΐχη Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan και Γιάννη Κεντ.

Οι άριστες σχέσεις που διατηρεί από το 2000 μέχρι σήμερα ο γνωστός στην τουριστική βιομηχανία επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ με την Barclays, μέσω των συνεργασιών που είχαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όσον αφορά στην medhotels.com, την Travelbargains.com, αλλά και τη youtravel.com, είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε πλήρη συμφωνία οι δυο πλευρές.

Η youtravel.com είναι 100% διαδικτυακή εταιρεία κρατήσεων, στη χονδρική και στη λιανική, resort ξενοδοχείων από την Ευρώπη σε δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς κυρίως της Μεσογείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η youtravel.com είναι σήμερα το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα, με τζίρο που ξεπερνά τα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Το νέο διοικητικό σχήμα της youtravel.com, της οποίας η έδρα παραμένει στη Μ. Βρετανία, επεσήμανε ότι η δομή της εταιρείας δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις ο τζίρος της θα ξεπεράσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: isotimia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails