AdSenseBanner

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Olympic Air: Oλοκλήρωση της πρώτης φάσης «Μια Μέρα στο Μουσείο»


Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 31 Μαΐου η πρώτη φάση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μια Μέρα στο Μουσείο», της Olympic Air, που έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες μαθητές μέσης εκπαίδευσης από την Κύπρο να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να γνωρίσουν το νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το πρόγραμμα που έγινε σε συνεργασία με τo Υπουργείo Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, και διεξάχθηκε με την ενίσχυση της Marfin Popular Bank, ξεκίνησε στις 29 Ιανουαρίου 2010.

Συνολικά έλαβαν μέρος 118 σχολεία από την Πάφο, Δερύνεια, Λεμεσό, Λευκωσία, Λεμύθου, Λάρνακα, Αμμόχωστο, Πέρα Χωριό, Λακατάμεια, Δασούπολη, Στρόβολο, Πόλη της Χρυσοχούς, Παλιομέτοχο, Γεροσκήπου, Αγρό και Λατσιά. Οι μαθητές που ταξίδεψαν στην Ελλάδα έφτασαν τους 2.637 και οι καθηγητές που τους συνόδευαν τους 248. Συνολικά, με τα φτερά της Olympic ταξίδεψαν 2885 άτομα.

Η Olympic Air παρείχε δωρεάν τη μεταφορά των μαθητών από και προς την Κύπρο, τη μεταβίβαση τους με πούλμαν από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης και την ξενάγησή τους. Πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο σε όλους τους μαθητές και τους συνοδούς τους προσφέρθηκε γεύμα από την γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Goody's.

Το πρόγραμμα που θα συνεχιστεί το φθινόπωρο, με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, εντάσσεται στις δραστηριότητες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Olympic Air και της Marfin Popular Bank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails