AdSenseBanner

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Hatta: απογοήτευση και αγανάκτηση για τα γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά


Τη μεγάλη απογοήτευση και αγανάκτησή τους για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα το πρωί της Δευτέρας 31/05, στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) εκφράζουν οι τουριστικοί πράκτορες στην Ελλάδα (Hatta).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Hatta, η ζημιά που θα προκύψει για τη χώρα μας από το είδος των κινητοποιήσεων της Π.Ν.Ο., θα είναι ανυπολόγιστη, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα, αν δεν πρυτανεύσει έγκαιρα η ψυχραιμία και κυρίως η υπευθυνότητα απέναντι στην ίδια την Ελλάδα, την παραπαίουσα οικονομία της και τον ελληνικό τουρισμό, που κινδυνεύει απόλυτα από ενέργειες σαν αυτές.

Το κρουαζιερόπλοιο "ΖΕΝΙΤΗ" κατέπλευσε τελικά στη Μάλτα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών που ήταν προγραμματισμένο να επιβιβαστούν από τον Πειραιά στο πλοίο. Ανάλογα προβλήματα δημιουργήθηκαν και με άλλα κρουαζιερόπλοια που είχαν προγραμματισμένη την είσοδο- έξοδό επιβατών τους από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο Hatta καλεί την πολιτεία να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την ομαλή ροή της επιβατικής κίνησης από και προς τα σημεία εισόδου- εξόδου της χώρας μας. Την ίδια στιγμή ο κλάδος των τουριστικών πρακτόρων, υπογραμμίζει ότι με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλει σε παρόμοιες καταστάσεις, κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση της τουριστικής κίνησης, με τεράστιο κόστος.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails