AdSenseBanner

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ FERRARI



Το πρώτο θεματικό πάρκο Ferrari παγκοσμίως ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό τον Οκτώβριο στο Abu Dhabi. Όμως, αυτές τις ημέρες είχαμε την ευκαιρία να κλέψουμε μια ματιά από το εσωτερικό του. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ταχύτερο στον κόσμο rollercoaster που θα φτάνει τα 240 χιλιόμετρα την ώρα και θα δίνει την αίσθηση σε κάποιον ότι βρίσκεται σε αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1. Θα υπάρχουν επίσης προσομοιωτές οδήγησης, ακαδημία οδήγησης, παιδότοποι , εστιατόρια με ιταλική κουζίνα αλλά και πολλά καταστήματα όπου θα πωλούνται προϊόντα με το χαρακτηριστικό σήμα της .
Ferrari.

Το Ferrari World Abu Dhabi περιγράφεται ως το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο στον κόσμο. Βρίσκεται το νησί Yas σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το Abu Dhabi. Αυτήν την περίοδο, το πιο ορατό σημείο του πάρκου είναι η 200,000 τετραγωνικών μέτρων κόκκινη οροφή του, εμπνευσμένη από τη Ferrari GT και η οποία κοσμείται με το μεγαλύτερο logo της Ferrari που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Όπως διαβεβαιώνουν πάντως οι οικοδεσπότες οι τιμές για τους επισκέπτες δε θα είναι τιμές Ferrari αλλά πολύ προσιτές για το κοινό.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails