AdSenseBanner

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Πολύγυρος: Στα Νέα Μουδανιά θα διοργανωθεί και φέτος η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής


Στις 8 Ιουλίου θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό και θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 του ίδιου μήνα η 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής, την οποία συνδιοργανώνουν το τοπικό Επιμελητήριο με το δήμο Νέων Μουδανιών, έχοντας την υποστήριξη της θυγατρικής εταιρίας της Helexpo, Exposystem AE.

Η Έκθεση, την οποία υποστηρίζουν επίσης οι εταιρίες Artion Conferences & Events και Proline, θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δημοτικό πάρκινγκ των Νέων Μουδανιών, από την Πέμπτη 8, έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου και θα είναι ανοικτή από τις 18.30 έως τις 11.00 το βράδυ.

Στόχος των διοργανωτών είναι η προβολή των τοπικών προϊόντων, καθώς και η παρουσίαση των τουριστικών υπηρεσιών που προσφέρονται στην περιοχή. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και εκδηλώσεις σχετικές με θέματα ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Στην Έκθεση του 2009 συμμετείχαν περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες και πάνω από 95 εκθέτες. Στόχος των διοργανωτών φέτος είναι να προσελκύσουν περισσότερους ενδιαφερόμενους, ώστε να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη της αγοράς του νομού.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails