AdSenseBanner

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Τα καλύτερα Έντυπα και Sites Τουριστικών Γραφείων / μελών του ΗΑΤΤΑ του 2010 βραβεύονται στη «Philoxenia»


Τα καλύτερα έντυπα και sites των Τουριστικών Γραφείων μελών του HATTA (Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) βραβεύτηκαν και φέτος στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia 2010», σε μια ξεχωριστή τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα Helexpo Corona, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010.

Ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιώργος Τελώνης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα καταλύματα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη να υπάρξει αντίστοιχη ρύθμιση στα τουριστικά γραφεία / τουριστικά λεωφορεία, όπως και στο θαλάσσιο τουρισμό και την ακτοπλοΐα, που αποτελούν συστατικά στοιχεία της τουριστικής μας προσφοράς.

Υπενθύμισε, επίσης, στην πολιτική ηγεσία και τους φορείς του τουρισμού, την ανάγκη υιοθέτησης διαχρονικής εθνικής στρατηγικής, δηλαδή ενός στρατηγικού δόγματος για τον τουρισμό, με τη συναίνεση, συνεργασία και συνέργεια όλου του πολιτικού και τουριστικού κόσμου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού , κ. Γιώργος Νικητιάδης, χαιρετώντας την εκδήλωση, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού κατά το 2011. Συμφώνησε, επίσης με την πρόταση του προέδρου του ΗΑΤΤΑ, σχετικά με την επέκταση της μείωσης του ΦΠΑ, και επισήμανε την αναγκαιότητα να εξαντληθεί η δυνατότητα επέκτασης του μέτρου αυτού στα τουριστικά γραφεία / τουριστικά λεωφορεία και σε όλα τα συστατικά του τουριστικού πακέτου.

Τη φετινή χρονιά στην κατηγορία εντύπων, απονεμήθηκαν τα παρακάτω βραβεία:
Κατηγορία «Ολοκληρωμένη Σειρά Εντύπων Προγραμμάτων».
-Acadimos Holidays .
Κατηγορία «Εξερχόμενου Τουρισμού».
- Heronia
- GS Travel
Κατηγορία: «Εσωτερικού Τουρισμού»
- Balakakis
Κατηγορία «Εισερχόμενου Τουρισμού»
- Fenix Tours
- Mid East Travel & Tourism
Κατηγορία: Θαλάσσιος Τουρισμός
- Cruisexperts Hellas
Κατηγορία «Συνεδριακός Τουρισμός & Spa»
- Antel Travel
Κατηγορία: «Θεματικός Τουρισμός/ Γαμήλια Ταξίδια»
- Detto Travel
Κατηγορία «Προβολή Ειδικών Προορισμών»
- Travel Plan
- Pyramis International Travel
Κατηγορία «Εορταστικά Έντυπα»
- Manessis

Για τα καλύτερα sites βραβεία απονεμήθηκαν στα γραφεία:
- Top Kinisis Hellas
- Zita Travel Consultants
- Tourgats Ltd
- Trekking Hellas
- Dream Travel
- Navigator Travel & Tourist Services

Τα μέλη της Επιτροπής Βράβευσης για το 2010, ήταν:
- Νικόλας Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του ΕΟΤ, ως Πρόεδρος της Επιτροπής,
- Γιώργος Τσακίρης, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος,
- Στέφανος Σαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Aegean Airlines N. Eλλάδας,
- Θοδωρής Κουμέλης, Δημοσιογράφος και εκδότης,
- Παναγιώτης Υφαντής, Δημοσιογράφος,
- Λύσσανδρος Τσιλίδης, τ. Πρόεδρος και Μέλος του ΔΣ του ΗΑΤΤΑ ,
- Νίκος Κελαϊδίτης, Γενικός Έφορος του ΗΑΤΤΑ.

Η εκδήλωση, πέρα από το διαγωνιστικό της -για τα τουριστικά γραφεία- σκέλος, έχει σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη της πληρέστερης και ακριβούς ενημέρωσης των καταναλωτών, με άξονα το αισθητικό αποτέλεσμα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Την εκδήλωση της βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους και παρέδωσαν βραβεία ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, η Βουλευτής κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του ΕΟΤ, o. κ. Πάρις Μαυρίδης, Πρόεδρος της HELEXPO, ο κ. Γιώργος Τσακίρης Πρόεδρος του ΞΕΕ, ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος, Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, και ο Ανδρεάς Ανδρεάδης, Πρόεδρος της ΠΟΞ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ξένοι tour operators και Travel agents / hosted buyers, τουριστικοί δημοσιογράφοι του χώρου, αλλά και εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων της Ελλάδας.

Ο Σύνδεσμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής προ του Άθω, που ήταν συνδιοργανωτής και ο μεγάλος χορηγός στην εκδήλωση αυτή, προσφέροντας ένα αυθεντικό αγιορείτικο γεύμα με τοπικά κρασιά. Ο Οργανισμός, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην αίθουσα Corona με μια διακριτική και ζεστή υποδοχή, με κεράσματα από προϊόντα και δώρα του Αγίου Όρους. Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προβολή παρουσίασης της προ του Άθω περιοχής.

Ο ΗΑΤΤΑ ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης Viva Travel και CitySightseeing Athens and Piraeus. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους πάγιους χορηγούς μας: την Αegean Airlines, την Olympic Air και το GTP.

Στο site του ΗΑΤΤΑ, http://www.hatta.gr/ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails