AdSenseBanner

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 21/11 ετοιμαστείτε για χιονοπόλεμο και όχι μόνο! 10% έκπτωση σε όλα τα ξενοδοχεία στο Μπάνσκο για οποιαδήποτε ημερομηνία σας ενδιαφέρει


Κάντε κράτηση μέχρι την Κυριακή 21/11 και κερδίστε έκπτωση 10% για οποιαδήποτε ξενοδοχείο στο Μπανσκο στη Βουλγαρία για όποια ημερομηνία σας ενδιαφέρει! Μην χάσετε την ευκαιρία αυτή....

Το Μπάνσκο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, στους λόφους ενός από τα ομορφότερα βουλγαρικά βουνά - το Πίριν. Το θέρετρο αποτελεί έναν αγαπημένο τόπο προορισμού επισκεπτών από την Βουλγαρία αλλά και το εξωτερικό. Προσφέροντας ποικίλες ευκαιρίες αναψυχής και ψυχαγωγίας , το Μπάνσκο είναι ελκυστικό κάθε εποχή. Για τους σκοπούς του θερινού τουρισμού μέσα στο Εθνικό Πάρκο Πίριν αναπτύχθηκαν 13 κύριες και 17 εναλλακτικές διαδρομές. Η αναρρίχηση σε βράχο επιτρέπεται σε έξι θέσεις. Στην κρυφή του βουνού , οκτώ καταλύματα και πέντε καταφύγια υποδέχονται τουρίστες το καλοκαίρι.

Τον χειμώνα το Μπάνσκο είναι ένα από τα αγαπημένα θέρετρα σκι για τους σκιέρ και τους snowboarders. Η μέση θερμοκρασία τον Ιανουάριο κυμαίνεται μεταξύ 1 – 9 βαθμούς στην πόλη και στο βουνό μεταξύ 0 - -16 βαθμούς. Το βάθος χιονιού φθάνει τα 2 μέτρα, καθορίζοντας την διάρκεια της χειμερινής περιόδου σκι – από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο – Μάϊο.

Καταπληκτικοί φυσικοί σχηματισμοί είναι το “ Koncheto”, το τσίρκο “Banki Suhodol” με ένα από τα ελάχιστα πολικά καταλύματα στην Βουλγαρία, σπηλαια “Banderitsa” και “Kazana” – ένα από τα μεγαλύτερα σε βάθος στην χώρα, φυσική επιφύλαξη “Ulen”κρυσταλλικές λίμνες – περισσότερες από εκατό σε αριθμό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε online κράτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails