AdSenseBanner

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

To Respond On Demand στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2010


Τo Respond On Demand, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2010, αύξησε κατά είκοσι τα μέλη του Tour Operators & Travel Agencies από όλο τον κόσμο, που έχουν ή επιθυμούν να εντάξουν την Ελλάδα στους προορισμούς τους. Τα καινούρια μέλη προέρχονται από χώρες όπως η Ρωσία, η Λετονία, η Βουλγαρία, η Γερμανία κλπ. Ας σημειωθεί ότι η βασική υπηρεσία του Respond On Demand, να φέρνει σε επαφή ξενοδοχεία – μέλη του από όλη την Ελλάδα με Tour Operators - μέλη του από όλο τον κόσμο, παρέχεται δωρεάν, σε όσα ξενοδοχεία από την Ελλάδα επιθυμούν να είναι μέλη του.
Η Ομάδα του Respond On Demand, επικοινώνησε ακόμη τις υπηρεσίες του στους 50 τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Hosted Buyers της PHILOXENIA, και προώθησε όσα από τα ξενοδοχεία – μέλη του το επέλεξαν.

Στο πλαίσιο της PHILOXENIA και της HOTELIA – EXPRO & CLEAN, το Respond On Demand οργάνωσε Ημερίδα για ιδιοκτήτες ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα με θέμα «Πώς να κάνετε το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίσει με πρωτότυπους και οικονομικούς τρόπους». Η συμμετοχή σ΄ αυτήν ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς παρέστησαν τουλάχιστον 70 ξενοδόχοι απ΄ όλη την Ελλάδα, ενώ οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε έξυπνους τρόπους ανακαίνισης, διακόσμησης και ανανέωσης των ξενοδοχείων.

Respond On Demand
http://www.respondondemand.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails