AdSenseBanner

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Air France-KLM: Αύξηση 3,1% στην επιβατική κίνηση τον Οκτώβριο


ΠΑΡΙΣΙ (Dow Jones)—Η γαλλοολλανδική αεροπορική Air France-KLM ανακοίνωσε σήμερα ότι σημείωσε περαιτέρω βελτίωση στην επιβατική κίνηση και μεταφορά εμπορευμάτων τον Οκτώβριο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009 παρά τις απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που τάσσονται κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης που προωθεί η γαλλική κυβέρνηση.

Η επιβατική κίνηση αυξήθηκε 3,1% σε ετήσια βάση, επιτρέποντας την αύξηση της πληρότητας κατά 1,7% - ένας δείκτης που μετράει το πόσο γεμάτα είναι τα αεροπλάνα – στο 84,2%.

Η Air France-KLM ανέφερε ότι τα έσοδα ανά χιλιόμετρο εμφάνισαν «ισχυρή» αύξηση τον Οκτώβριο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η κίνηση των εμπορευμάτων ενισχύθηκε σε ποσοστό 6,4% τον Οκτώβριο, με την πληρότητα να αυξάνεται κατά 2,7 ποσοστιαίες μονάδες στο 70,3%.

«Παρά την αναστάτωση που προκάλεσαν οι απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη Γαλλία, οι δραστηριότητες επιβατών και εμπορευμάτων διατήρησαν την θετική τους πορεία που είδαμε τους τελευταίους μήνες με περαιτέρω αύξηση της κίνησης και της πληρότητας καθώς και σημαντική βελτίωση των εσόδων ανά μονάδα», ανέφερε η εταιρεία.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails