AdSenseBanner

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Προσφορές για Ακτοπλοικά εισιτήρια στο BonusDeals.gr


Τα ακτοπλοικά εισιτήρια είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε καλοκαίρι που προγραμματίζουμε να πάμε διακοπές σε κάποιο νησί! Ψάχνουμε να βρούμε ξενοδοχεία και υπολογίζουμε το κόστος αλλά ένα πολύ μεγάλο κόστος το οποίο δεν το υπολογίζουμε από την αρχή είναι τα ακτοπλοικά εισιτήρια (aktoploika eisitiria) ειδικά αν έχουμε προγραμματίσει να πάρουμε μαζί και αυτοκίνητο. 

Αν οι μέρες διαμονής είναι λίγες μπορεί τα ακτοπλοικά εισιτήρια να είναι πιο ακριβά και από τη διαμονή και το φαγητό μαζί. Οι συνηθέστες αναζητήσεις στη Google για ακτοπλοϊκά είναι για ακτοπλοικά εισιτήρια για σαντορίνη, ακτοπλοικά εισιτήρια για νάξο, ακτοπλοικά εισιτήρια για πάρο, ακτοπλοικά εισιτήρια για ικαρία, ακτοπλοικά εισιτήρια για σκόπελο, ακτοπλοικά εισιτήρια για κύθηρα, ακτοπλοικά εισιτήρια για κρήτη, & ακτοπλοικά εισιτήρια για χανιά! 

Τη λύση στο πρόβλημα μας το δίνει το Bonus Deals που έχει δημιουργήσει ειδική κατηγορία με όλες τις προσφορές από όλες τις ακτοπλοικές εταιρίες (Aegean flying dolphins, aegean speed lines, agoudimos, anek lines, blue star ferries, fast ferries, ionian ferries, hellenic seaways, minoan lines, nel lines, sea jets, super fast ferries, golden star ferries & ventouris ferries).

Δείτε στο link όλες τις Προσφορές για ακτοπλοικά εισιτήρια ενώ υπάρχει και μια σελίδα για Φθηνά ακτοπλοικά εισιτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails